Speltips Island – Tyskland 8/9: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 6 september 2021

Island är helt av banan och gäller som stor underdog inför VM-kvalet mot Tyskland onsdagen den 8 september 2021.

Island - Tyskland

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För ett par år sedan kändes Island som ett landslag som verkligen kunde ställa till det mot nästan allt motstånd och som hade det i sig att verkligen skrälla mot på pappret mycket starkare landslag. Men den tiden är sannerligen förbi.

Dels är det här ett påstående som kan underbyggas av sättet som man för sig i matcherna. Det som tidigare var en stenhård defensiv, noga disciplin och mycket hjärta har nu blivit någonting helt annat.

Vidare kan man förankra dessa påståenden i deras resultat, som i det här VM-kvalet varit under all kritik trots att man hamnade i vad som måste betecknas som en riktig drömgrupp på pappret. När den tuffaste utmanaren om andraplatsen är Rumänien och Armenien är det som upplagt för att man åtminstone ska klara sig till playoff.

Men trots att bara halva kvalet är spelat vågar jag redan nu lova att så blir inte fallet och förlusten hemma mot Rumänien senast var spiken i den kistan. Nu har man 10 insläppta på fem omgångar och det finns ingenting som pekar på att man kommer rätta till det.

Nu väntar Tyskland, det svåraste motståndet i gruppen, och risken är överhängande att spelarna dessutom saknar motivation inför matchen. Och då förstår alla att det kommer att kunna gå åt skogen ordentligt.

Tyskland har dessutom press på sig att vinna efter ett poängtapp redan (och bara två poängs ledning i grupptoppen). Det är med andra ord helt fel läge att möta det här tyska landslaget i VM-kvalet.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vi rekar på Tyskland

Att det isländska landslaget har stora problem råder det ingen tvekan om, och det är egentligen ett påstående som går att härleda både till prestationerna på planen och beteendet utanför planen.

För just utanför planen har det varit problem dem här samlingen, när anfallaren Kolbeinn Sigthorsson har fått lämna truppen. Det gör att man har tappat en viss offensiv bredd.

Vidare kan man konstatera att laget rent prestationsmässigt har en bra bit upp till den nivå som vi har sett tidigare. Det blir inte bättre av att man nu kan sakna Johann Gudmundsson i den här matchen. Det har man sannerligen inte råd med.

I bortalaget är Thomas Müller inte med under den här samlingen och Kai Havertz ser ut att behöva vila den här gången, men truppen man har med sig håller ändå hög, hög klass. Hansi Flick har fått en bra start på sitt äventyr i Tyskland och jag kan inte se varför han skulle slappna av nu. Tyskland behöver tre poäng.

Tyskland vinner mot noll spelas till 1.85 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner mot noll
Odds: 1.85
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, onsdag 8 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: