Speltips Italien – Belgien 10/10: Match om tredjeplatsen

Axel Sjödin Publicerat: 10 oktober 2021

Som förrätt till Nations League-finalen så spelas matchen om tredje plats på söndagseftermiddagen mellan Italien och Belgien.

Italien - Belgien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De regerande europeiska mästarna Italien har ännu inte riktigt kommit igång igen sedan de lyfte bucklan i London tidigare i somras. Sedan dess har de haft två kryss mot Bulgarien och Schweiz, en vinst mot Litauen och nu senast en förlust mot Spanien.

Förlusten i semifinalen av Nations League var Italiens första efter en svit av 37 matcher som obesegrade, vilket inleddes kort efter att Roberto Mancini tagit över landslaget. Det är såklart fullt förståeligt att italienarna inte har riktigt samma hunger som tidigare och det är något som verkligen märkts i spelet.

Matchen mot Spanien gick dock snabbt utför då Spanien fick in ett tidigt mål och kapten Leonardo Bonucci drog på sig ett rött kort innan halvtidsvila. Ferran Torres som stod för det första målet hann även med att pricka in en andra innan halvtidsvilan och där var matchen i stort sett över. Lorenzo Pellegrini lyckades snygga till siffrorna något, men gli Azzurris första förlust på år var ett faktum.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Belgien fortsätter att falla på målsnöret

Belgarna var i en liknande sits som spanjorerna var mot italienarna då de i sin semifinal ledde med 2-0 över Frankrike inför halvtid. Under matchens sista halvtimme så föll dock belgarna ihop som ett korthus. Fransmännen kunde i den 90:e minuten genom Theo Hernandez fullborda vändningen då han spikade slutresultatet 2-3 till fransoserna.

Det känns genomgående för den gyllene generationen i Belgien att vika ned sig när det gäller. Laget som länge prenumererat på förstaplatsen i FIFA-rankingen har fortfarande inte vunnit något mästerskap och även om Nations League inte alls är är av samma vikt så känns det väldigt typiskt att de tappade ledningen på sättet de gjorde.

I senaste mästerskapet var det ingen mindre än Italien som satte stopp för dem i kvartsfinalen och här får de chansen att utkräva sin revansch då de möts i bronsmatchen av Nations League några månader senare.

En bronsmatch som denna är väldigt svår att försöka förutspå resultatmässigt då det är oklart hur mycket lagen satsar och hur de vill rotera spelare. Mancini lär nog vara mer intresserad av kvalmatchen mot Schweiz på tisdag egentligen.

En bra regel gällande matcher om tredjeplatsen är dock att det brukar bli målrikt eller i alla fall en böljande matchbild då lagen vågar släppa på bromsarna lite. Till matchen spelar vi alltså att båda lagen gör mål för 1.71 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.71
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: