Speltips Italien – Bulgarien 2/9: Utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2021

Italien har allting i egna händer inför matchen mot Bulgarien, ett möte som man bör vinna med god marginal i VM-kvalet 2021.

Italien - Bulgarien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är VM-kval som nu gäller och för italienarna är det nu läge att ladda om så fort det bara går efter sommarens underbara Europamästerskap, som slutade med att man står där som mästare efter straffarna mot England.

Det finns nu mycket att bygga vidare på från italienskt håll, men det var också uppenbart att man kommit en bra bit på vägen redan nu. I mina ögon var man det bästa laget rakt igenom hela EM-turneringen och inte minst offensiven stack ut. Det finns någonting stort på gång här.

Än så länge i VM-kvalet har Italien totalt nio inspelade poäng på tre omgångar, att jämföra med Bulgariens enda poäng hittills. Det gör att man redan nu står på en fin plattform inför fortsättningen på det här kvalspelet.

Det är en ganska tuff VM-kvalgrupp det här, med bland annat Schweiz och Nordirland som utmanare, men det är Italien som måste gälla som stora favoriter. Det favoritskapet har inte direkt minskat av inledningen som man har fått.

Italien vinner igen

Som regerande Europamästare är det klart att det känns onödigt att skruva på för många saker i Italien inför den här matchen och fortsättningen på VM-kvalet i stort. Men det finns ett par skador som gör att man kanske inte kan formera laget helt fritt.

Manuel Locatelli är avstängd efter att redan ha fått två gula kort. Nu får man också klara sig utan Manuel Lazzari och troligen Andrea Belotti, men ärligt talat är det inte spelare som hör hemma i startelva om ni frågar mig.

Det lag som Italien kommer att ställa på laget håller väldigt hög klass och frågan är om Roberto Mancini inte bara är i början på det här lagbyggets resa.

Bulgarien har inga skador eller avstängningar att prata om, men det är samtidigt inte ett lag som skrämmer. Där finns ett par spelare från Ludogorets Razgrad, där Kiril Despodov är den som är värd att hålla ögonen på. Det är en spelare med väldigt fin fot på fasta situationer och en bra speed med bollen. Men han räcker nog inte till här heller, precis som han inte gjorde mot Malmö FF i Champions League-kvalet för ett par veckor sedan.

Italien -2 (asian handicap) spelas till 1.85 gånger insatsen hos 888sport. Det är ett speltips som lockar nu när vi lärt oss under EM 2021 vilken otrolig offensiv som finns i hemmalaget.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Italien -2 (asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20.45, torsdag 2 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: