Speltips Italien – Litauen 8/9: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 6 september 2021

Italien är inte i topptrim än, men bör städa av Litauen utan några som helst problem i VM-kvalet den 8 september 2021.

Italien - Litauen

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kanske var aningen i underkant och inte riktigt som man hade tänkt sig, men Italien bärgade trots allt tre poäng i bortamötet med Litauen tidigare i det här VM-kvalet. Matchen slutade 0-2 och som bekant räcker det långt när det är poäng man spelar om.

Men med det sagt har Italien nu 11 poäng på 5 omgångar efter två onödiga poängtapp, varpå Schweiz teoretiskt sett kan gå om. Man är fyra poäng bakom, men med två matcher färre spelade hittills i kvalspelet.

Om man ska tala klarspråk innebär det att det här italienska landslaget, regerande Europamästare som ni säkert vet, inte har råd att tappa poäng i den här matchen. Mot lag som Litauen, Nordirland och Bulgarien ska man bara ta tre poäng framöver, annars kan det här sluta illa.

Litauen ligger sist i gruppen med fyra förluster på fyra matcher och det har egentligen inte funnits många ljusglimtar alls för deras del. Det är med andra ord inte ett landslag som skrämmer.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Full fart för Italien

Om vi ser till tappen är det namnmässigt väldigt tunga spelare borta för Italien inför den här matchen, men om det är någon gång som Europamästarna ska vara utan flera viktiga spelare är det kanske mot jumbon Litauen? Det är trots allt ett landslag som man ska vinna mot alldeles oavsett.

Inför den här matchen vet vi att Manuel Lazzari, Andrea Belotti, Gianluca Mancini och Alex Meret inte kommer till spel. Det ser också ut som att Marco Verratti och Lorenzo Pellegrini behöver stå utanför laget. Åtminstone utanför startelvan. Det är spelare som vi vet gör laget bättre när de finns tillgängliga, men som jag upprepar att man borde klara sig utan.

I bortalaget är en av de mer framstående spelarna hittills under kvalet, Fedor Chernykh, nu borta med en avstängning efter tre gula kort under kvalspelet. Det ska dock inte spela någon större roll för den övergripande analysen av matchen.

Italien må ligga i topp här, men man har såklart inte råd med att tappa poäng här. Det är tre poäng som gäller. Ingenting annat är acceptabelt.

Italien vinner båda halvlekarna spelas till 1.57 gånger insatsen hos 888sport. Jag tror att man går stenhårt på knock direkt och att man håller i det övertaget stora delar av matchen.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Italien vinner båda halvlekarna
Odds: 1.57
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, onsdag 8 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: