Speltips Italien – Nederländerna 14/10: Rasim Reiz rekar

Rasim Reiz Publicerat: 14 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rasim Reiz rekar med odds, speltips och förutsättningar inför matchen mellan Italien och Nederländerna i Nations League den 14 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Toppmöte denna onsdagskväll mellan Italien – Nederländerna.

Två lag som båda spelade 0-0 i förra omgågen. Italien lyckades inte få hål på Polen medans Nederländerna gjorde de flesta besvikna när de endast fick 0-0 borta mot Bosnien-Hercegovina och den nye tränaren Frank de Boer fortsätter att visa svaga resultat.

Lagen drabbades samman redan i September där Italien vann med uddamålet 0-1 och sen dess har inte Nederländerna vunnit en fotbollsmatch, förlust mot Mexiko i en träningsmatch och kryss senast mot Bosnien gör att man måste gå för seger för att ha en chans på gruppsegern. Notera även att Nederländerna inte gjort ett mål senaste 3 matcherna.

Italien har inte förlorat på 18 raka landskamper och ser riktigt spännande ut under Roberto Mancini. Faktum är att man inte förlorat en landskamp i Italien sedan 2016 då Frankrike vann i en träningsmatch på San Nicola i Bari. Matchen mot Polen i förra omgången borde nog Italien ha vunnit där man spelade riktigt bra och skapade en hel del chanser men ibland vill inte bollen in i nätmaskorna.

Nederländerna som alltid har många skickliga spelare, De Jong, Wijnaldum, De Roon kommer kriga på mittfältet, världens bästa mittback i form av Van Dijk samt en Depay som är väldigt sevärd när han är på spelhumör.

Rakt spel hämtas

Två stora fotbollsnationer som drabbar samman men med helt olika förutsättningar.

Nederländerna är inte bra just nu spelmässigt under De Boer, och man kommer inte få det enkelt mot ett väl organiserat Italien där formen pekar rakt uppåt när man verkligen behöver gå för seger för att kunna avancera till playoff.

Italien roterade i offensiven senast och jag tror man gör det inför den här matchen också där Immobile lär vara tillbaka i startelvan.

Hur jag än vrider och vänder på förutsättningarna så kan jag inte bortse att det här är en match Italien ska vinna på hemmaplan i Bergamo och jag tror dem gör det.

Mitt speltips för kvällen är en rak seger för Italien som ger oss fina 2,05 gånger pastan hos Betsson.

Arrivaderci!

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Italien vinner
Odds: 2,05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, onsdag 14 oktober 2020
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: