Speltips Jamaica – Brasilien 2/8: Ska inte kunna stå emot

Axel Sjödin Publicerat: 1 augusti 2023

Jamaica har en överraskande bra position inför den avslutande matchen mot Brasilien på onsdag.

Jamaica - Brasilien

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

I och med att Panama redan har behövt tacka för sig så blir detta en direkt avgörande match för att mest troligen knipa andraplatsen i gruppen. Inför den tredje gruppspelsomgången står Jamaica på fyra poäng, en mer än Pia Sundhages Brasilien som därmed behöver en seger för att ta sig vidare i turneringen.

Med tanke på att Jamaica spelade sitt första världsmästerskap för fyra år sedan och då åkte ut ur turneringen utan en enda poäng, så är årets turnering redan en stor framgång för dem. De stod för en skräll redan i öppningsmötet då de höll nollan mot Frankrike och kunde få med sig en poäng från en mållös historia, och därefter vann de som väntat mot ett uselt Panama.

Segern mot Panama var dock inte lika självklar som de hade kunnat hoppas på. Det blev bara en knapp uddamålsseger, men Jamaica höll åtminstone sin nolla intakt, vilket lär vara bra för självförtroendet inför den avslutande omgången.

Det ska dock sägas att Frankrike kom till en hel del vassa chanser, och att Jamaica inte bara har sitt försvarsspel att tacka för att de fick med sig poäng i öppningsmatchen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien är vassa offensivt

Tillsammans med Frankrike är Brasilien stora favoriter till att lyckas ta sig vidare från gruppen, och hittills har de stått för en ganska bra insats. De hade inga som helst problem med Panama i öppningsmatchen, där de vann med 4-0, och mot Frankrike stod de för en rätt bra insats, trots 1-2-förlust.

Brasilien besitter onekligen en hel del kvalitet, men har inte varit särskilt lyckosamma i utslagsrundorna under de senaste mästerskapen. Men att de skulle åka ut i gruppspelet när de har Jamaica kvar att möta hade varit en oerhörd skräll.

Även om Jamaica lyckades hålla undan Frankrike inledningsvis så tror jag inte att de kommer att lyckas igen mot det offensivt skickliga Brasilien. Jamaica lär i alla fall försöka försvara det resultat de har och lär inte ta några onödiga risker vid ställning 0-0. Jag tror därför att vi kan förvänta oss en rätt tillknäppt match, åtminstone inledningsvis, där Brasilien till slut segrar ändå. För 1.86 gånger pengarna hos Betinia kombinerar vi därmed den raka tvåan med ett spel på under 3,5 mål.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien & under 3,5 mål
Odds: 1.86
Bolag: Betinia
Spelstopp: 19:00, onsdag 2 augusti
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo