Speltips Kazakstan – Bosnien-Hercegovina 9/10: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 8 oktober 2021

Kazakstan och Bosnien-Hercegovina är i botten av VM-kvalets grupp D men man är inte på något vis avhängda. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 15.00.

Kazakstan – Bosnien-Hercegovina

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I den haltande tabellen som utgör grupp D i VM-kvalet hittar vi Kazakstan och Bosnien-Hercegovina på fjärde och femte plats. De sistnämnda har tagit tre poäng efter fyra matcher medan Kazakstan har tagit lika många poäng men med en match mer spelad. Upp till Finland och Ukraina är avståndet emellertid bara två poäng.

Kazakstan har varit en jobbig motståndare för alla lag i det här gruppspelet. Man har spelat oavgjort med Ukraina i två matcher och den tredje poängen tog man i den senaste matchen som var mot just Bosnien-Hercegovina på bortaplab. Det mötet slutade 2-2 efter att kazakerna kvitterat på tilläggstid.

Vi den senaste landslagssamlingen spelade man även 2-2 mot Ukraina och därtill förlorade man också med 1-0 borta mot Finland.

Bosnien-Hercegovina har inte heller de vunnit någon match så här långt. Man kommer dock från en samling där man först svarade för en bragdartade insats på bortaplan mot Frankrike. Därifrån fick man med sig 1-1, men man kunde inte följa upp det på bästa sätt då man ”bara” fick ett kryss även mot Kazakstan på hemmaplan.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda behöver vinna

Anel Ahmedhodzic, Adi Nalic och inte minst Edin Dzekos Bosnien-Hercegovina har en högre nivå i sig än Kazakstan. Det lyckades man inte riktigt bevisa när de senast möttes man står ändå som favoriter i det här mötet till ett odds omkring 1.90.

Kazakstan har dock visat sig vara svårslagna i det här VM-kvalet. På pappret har man inte lika många välkända namn som Bosnien-Hercegovina men som kollektiv är man ganska starka.

Bosnien-Hercegovina har en hög högstanivå men saknar bredden truppen för att kunna prestera på hög nivå i match efter match. Det var inte minst tydligt vid den senaste samlingen då man först tog poäng borta mot Frankrike men inte lyckades besegra Kazakstan hemma.

Om bosnierna ska ha med striden om andraplatsen att göra är det här en match man behöver vinna. De bör vara favoriter men jag tar inte för givet att man kommer leverera i den här ganska luriga bortamatchen. Ett till kryss gynnar inte något av lagen och jag tror att det kan bidra till en ganska öppen matchbild här.

Mitt spel blir att båda lagen gör mål till fina 2.00 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 2.00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: