Speltips Kazakstan – Danmark 26/3: Inget snack

Axel Sjödin Publicerat: 26 mars 2023

Ett segervisst Danmark reser till Kazakstan i hopp om att dra ifrån i toppen av H under söndagskvällen.

Kazakstan - Danmark

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Danmark tog en viktig seger hemma mot Finland i torsdags och fick därmed en fin start på EM-kvalet. Finland får trots allt ses som deras främsta konkurrenter till gruppsegern i vad som får klassas som en av de lättare grupperna i kvalprocessen. Kazakstan inledde i sin tur med en 1-2-förlust mot Slovenien hemma och hade verkligen behövt ta poäng nu på söndag.

Med all förmodan så lär Danmark vinna den här gruppen utan några större bekymmer, men deras självförtroende lär ha fått sig en törn efter det snöpliga uttåget ur VM i slutet av förra året. Matchen mot Finland gick i alla fall enligt planerna då Danmark dominerade, även om det under en lång period ändå blev lite nervös för dansk del.

Rasmus Höjlund blev stor matchhjälte med sina tre mål och det var verkligen på tiden att han fick chansen från start i landslaget. Han har sett väldigt bra ut i sitt Atalanta under senare tid och kan vara svaret på den avsaknad av spets längst fram som en i övrigt väldigt stark dansk trupp länge har saknat.

Men det såg trots allt ändå inte riktigt ut som det starka Danmark som körde över motståndet i VM-kvalet senast. Det dröjde trots allt till den 82:a minuten innan Danmark kunde ta ledningen i matchen och säkra tre poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kazakstan fick en tuff start

Hemmalaget har knappast någon rik fotbollshistoria och lär få det väldigt tufft att utmana om någon av de två EM-platserna i gruppen. Matchen hemma mot Slovenien var i så fall en match de behövde vinna, men så blev det inte. De tog ledningen i den första halvleken, men tappade den i andra och fick rättvist lämna mötet tomhänta.

Det känns därmed knappast troligt att de skulle ha någonting att sätta emot den solklara gruppfavoriten Danmark bara några dagar senare. Danskarna är självklara favoriter inför mötet, men spelbolagen erbjuder ändå ett flertal intressanta spel på danskarna till bra odds.

Den raka tvåan är kanske inte särskilt lockande, men att Danmark skulle vinna även den här matchen med två måls marginal går att hitta hos Bet365 för 1.75 gånger pengarna. Med tanke på klasskillnaden så är det därmed inte alls dumt att köra på Danmark -1,5 asian här.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark -1,5 asian
Odds: 1.75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:00, söndag 26 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo