Speltips Kosovo – Georgien 12/10: Sveriges grupp

Simon Pålsson Publicerat: 12 oktober 2021

Kosovo och Georgien spelar båda i Sveriges VM-kvalgrupp och möts nu i ett möte som inte gäller någonting alls.

Kosovo - Georgien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ja, det är kanske lite hårt att säga det rakt ut, men faktum kvarstår och det är att matchen mellan Kosovo och Georgien på tisdagskvällen inte gäller ett enda dugg när det kommer till hur VM-kvalgruppen i fråga ska sluta.

Georgien har på sex omgångar bara skrapat ihop en enda poäng och trots att man i flera matcher faktiskt har gjort det helt okej, med flera starka insatser och en skalp värd namnet, är man fortsatt så långt ifrån ett skarpt läge som man kan komma i den här gruppen.

Georgien är med sin en enda poäng avhängda sedan lång tid tillbaka och det finns ingenting som tyder på att man ska kunna putsa till sin placering i tabellen heller.

Det finns en liten chans för Georgien och det är att man vinner mot Kosovo, och därmed tar sig förbi laget i tabellen. Det är den chans som Georgien har att faktiskt inte sluta som jumbo, men det här är bara av akademiskt intresse egentligen.

Tänk på att Georgien med sina två gjorda mål framåt visat sig vara ett lag som saknar offensiv spets helt, och elva insläppta mål är inte heller särskilt imponerande. Men då är man ändå ett helt okej defensivt lag, skulle jag hävda.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kosovo är favoriter

Om vi frågar spelbolagen är det Kosovo som gäller som klar favorit inför den här matchen mot Georgien, samma lag som man vann med 0-1 borta mot i september månad.

Men Kosovo har med sina fyra poäng inte heller någonting att spela för, även om man såklart gärna undviker att sluta sist i den här gruppen.

Kosovo kan teoretiskt sett också sluta trea i tabellen, men det känns högst osannolikt att man ska ta sig ikapp och förbi Grekland i det här kvalspelet.

Så vad ska man förvänta sig av matchen i fråga?

Inget av lagen har förmågan att köra över motståndet och jag ser snarare framför mig en ganska snål historia, en ganska målfattig och ganska trög match i stort helt enkelt.

Båda lagen inte göra mål spelas till 1.66 gånger insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – NEJ
Odds: 1.66
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 12 oktober 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: