Speltips Kosovo – Sverige 28/3: VM-kvalet fortsätter

Rasim Reiz Publicerat: 28 mars 2021

Rasim Reiz rekar med odds inför VM-kvalet mellan Kosovo och Sverige den 28 mars 2021. Kan det bli en ny trepoängare?

Kosovo - Sverige

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

VM-kvalet fortsätter och Sveriges nästa motstånd är Kosovo på bortaplan ikväll.

Sverige vann premiären i VM-kvalet med 1-0 mot Georgien och viktiga 3 poäng inkasserades och det är nog det vi tar med från den matchen, för det var en väldigt blek insats från Sveriges sida och hade Georgien varit lite effektiva så hade man kunnat straffa hemmalaget flera gånger om när det svenska försvarsspelet visade stora brister och Kristoffer Nordfeldt sattes på prov några gånger och visade att han är en målvakt att räkna med framöver.

Sverige fick en drömstart i den här gruppen där Spanien tappade poäng hemma mot Grekland och nu kan Sverige verkligen ta kommandot i gruppen om man skulle vinna ikväll mot Kosovo men då måste man höja sig några nivåer. Startelvan har vi ännu inte fått men vi räknar med liknande som mot Georgien där vi längst fram hittar en spelsugen Zlatan Ibrahimovic.

Kosovo gör VM-kval premiär i och med matchen mot Sverige då man fick stå över första omgången och det är ett spännande landslag som Kosovo har numera med spelare som Rashica, Muriqi och fd Allsvenska spelaren Arber Zeneli som gjort succe i Kosovo. Det lilla landslaget som spelar med stort hjärta och alltid har folket bakom sig hade sannerligen velat ha sina supportrar i Pristina för att skapa den här energin som laget oftast spelar med.

Dagens bästa speltips

Jag tror det här kan bli en riktigt sevärd match med Kosovo som oftast bjuder upp till spel och ett Sverige som åker till den här matchen med endast seger som gäller. Självklart är ett Sverige ett mycket bättre landslag sett till spelare men vi har sett de små nationerna större de bättre lagen tidigare under Nations League eller i VM-kvalets första omgång.

Sverige kommer kontrollera denna matchen tror jag men man måste se upp med Kosovos omställning spel för det finns kvalité att straffa Sverige rätt så rejält om inte försvarsspelet höjer sig några snäpp.

Jag tror Sverige kommer höja sig till den här matchen och litar på att Janne Andersson får ordning på det som inte såg bra ut mot Georgien.

Jag väljer att lägga mitt förtroende till Sverige och kommer spela rak seger på Sverige till 1,70 hos Betsson.

Trevlig söndag på er!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 1,70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, söndag 28 mars 2021
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: