Speltips Kroatien – Armenien 1/6: EM-uppladdning

Simon Pålsson Publicerat: 1 juni 2021

Med veckor kvar till EM 2021 (eller EM 2020 som det officiellt kallas) ska Kroatien försöker vinna en träningsmatch mot Armenien.

Kroatien - Armenien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är landslagssamling som slutet på den här säsongen, men för alla spelare i landslag som ska spela EM i juni månad är det bara början på ett längre landslagsfokus innan man får gå på semester först i juli månad.

Men en del spelare, bland annat i landslag som Armenien, kommer att kunna stänga igen säsongen efter det att matcherna nu i början på juni har spelats. Det är rena träningslandskamper.

Men med det sagt är det uppenbart att det blir olika fokus för olika lag. Ett landslag som Armenien har mer fokus på att släppa fram unga spelare, medan Kroatien gör sitt yttersta för att vässa formen inför det som komma skall senare den här månaden.

Efter det starka resultatet i det senaste mästerskapet, VM 2018, har Kroatien press på sig att prestera och man har hamnat i en ganska tuff grupp. I premiären väntar England och inför den matchen vill man såklart vara i bästa möjliga slag.

Som vanligt är det Luka Modric som är den stora stjärnan, men det återstår att se om han finns med i startelvan till den här matchen.

Odds på träningsmatcher

Det är också lite speciellt med oddsen inför träningsmatcher, som såklart inte betyder någonting och som därför inte är helt enkla att bedöma på förhand.

Hur pass gärna vinner Armenien här?

Hur pass nära en ordinarie startelva får vi se från Kroatien?

Allra bäst gör man såklart i att invänta startelvorna, men efter en längre period utan matcher behöver Kroatien nu försöka göra sitt för att sätta formen inför mästerskapet som kommer.

Kroatien -1,5 spelas trots allt till 1,65 gånger såsen hos Hajper. Det är ett klart bättre fotbollslag som dessutom gärna gör det bra här.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kroatien -1,5
Odds: 1,65
Bolag: Hajper
Spelstopp: 18:00, tisdag 1 juni 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: