Speltips Kroatien – Malta 30/3: Stort favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 30 mars 2021

Alla förväntar sig att Kroatien ska sopa mattan av Malta i VM-kvalet och även om skillnaderna ska anses stora, kan man diskutera storleken av favoritskapet.

Kroatien - Malta

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två kvalmatcher är avverkade och frågetecknen kring Kroatien och deras status har, med all rätta, tagits upp på tapeten – hur starkt står de just nu? Premiären borta mot Slovenien renderade i ett praktfiasko, en 0-1-förlust, för att nu senast vinna med de omvända siffrorna mot Cypern på hemmaplan.

Bara en av de sex länderna i Grupp H slussas direkt vidare till världsmästerskapet 2022 – och gruppen toppas just nu av Ryssland, med full pott efter två omgångar. Alltjämt tung press på Kroatien, som måste vinna matcher av den här typen.

Malta är flera klasser för svaga för att överhuvudtaget finnas med i någon mästerskapsdiskussion, men likväl klart bättre än för ett antal år sedan – ett välorganiserat lag som sällan förlorar stort, även då nivån på motståndet höjs. Man har sedan en bra tid tillbaka lämnat livet som ett av Europas blåbär inom fotbollssvängen.

Malta stretar emot

Att Kroatien besitter kvalitéerna för att utmana om de största titlarna råder ingen som helst tvekan om, samtidigt som några av de främsta pjäserna håller på att bli till åren. Laget har inte imponerat alls på senare tid, varken här i VM-kvalet eller UEFA Nations League innan.

I förra veckans två matcher, mot på pappret betydligt svagare motstånd, hade man delvis svårt att skapa de heta möjligheterna och delvis svårt att förvalta desamma.

Nu kommer ett förväntat lågt stående Malta, som i sin tur kommer från ett 2-2-kryss mot Slovakien, göra allt för att tajta till det i positionerna. Intressant fakta är att laget inte torskat med siffror större än två mål sedan ett och ett halv år tillbaka. Premiärmatchen i kvalet landade i en 1-3-torsk mot Ryssland.

Malta +2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om de torskar med exakt tre mål och vinst på spelet vid bättre utfall än så – är en vettig placering till oddset 1,88 hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 kr bonus i spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Malta +2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 30/3
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: