Speltips Liechtenstein – Rumänien 14/11: Fokus på annan match

Axel Sjödin Publicerat: 14 november 2021

I den spännande grupp J så spelas även Liechtenstein mot Rumänien samtidigt som de andra matcherna på söndagskvällen.

Liechtenstein - Rumänien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rumänien hade allt i egna händer då de klev in i landslagsuppehållet nu, allt de behövde göra var att slå Island hemma och Liechtenstein borta därefter. De lyckades dock, trots hårt tryck mot mål, inte med att få hål på Island och matchen de verkligen behövde vinna slutade istället mållös i Bukarest.

I och med krysset har saker och ting förändrats helt och istället är det nu Nordmakedonien som är i förarsätet för att sno åt sig andraplatsen i gruppen bakom Tyskland. De leder med en poäng över Rumänien inför omgången och kommer att få precis samma chans som rumänerna, de måste nämligen slå Island på hemmaplan de också.

Rumänien lär inte sjabbla bort matchen mot Liechtenstein i vilket fall som helst och man kan nog kallt räkna med tre poäng för rumänsk del i alla fall. Men deras VM-drömmer hänger nu på Island, som också var landet som krossade dem för bara några dagar sedan. Det är dramatik så det räcker och blir över i den sista omgången med andra ord.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liechtenstein ska vara chanslösa

Föga förvånande så finner vi Liechtenstein sist i gruppen och helt avhängda resten av tabellen. Det mest förvånande är snarare att de faktiskt fick med sig en poäng borta mot Armenien i en match där de hade 20% av bollinnehavet. De är utan tvekan gruppens slagpåse med andra ord.

Därmed så är det nog inte många som kommer ha fokus på just den här matchen, ens i Rumänien, då de kallt lär räkna med att vinna denna. Fokuset lär ligga på Nordmakedonien mot Island helt enkelt. Med Liechtensteins målskillnad hittills på 2-32 så är det kanske inte heller så konstigt.

De inledde landslagsuppehållet i november med att förlora med 0-9 mot ett Tyskland som drabbats av corona i truppen och lär nog inte få en trevlig avslutning mot Rumänien heller. Rumänerna har dock knappast öst in mål och förra mötet lagen emellan slutade 2-0 i Bukarest. Då målskillnad inte lär spela någon roll vid det här laget så hade det varit förvånande om det blev alltför höga siffror, spelet på under 3,5 mål känns därmed tilltalande för 1.75 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: