Speltips Luxemburg – Irland 14/11: Mot nya rekord

Axel Sjödin Publicerat: 14 november 2021

Slaget om tredjeplatsen i grupp A utspelar sig mellan Luxemburg och Irland under söndagskvällen.

Luxemburg - Irland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag som redan har missat VM-slutspelet, något som stått klart sedan ganska länge. Det är nog inget av länderna som är förvånade eller förväntade sig något annat med tanke på att Portugal och Serbien alltid var de två lag som skulle toppa gruppen på ett eller annat sätt.

Hemmalaget Luxemburg lär dock se tillbaka på det här kvalet på ett positivt vis då det är klubbens bästa VM-kval någonsin. De har faktiskt vunnit tre av sju matcher och är placerade på mittenpositionen i gruppen med nio inspelade poäng.

Det är starkt jobbat för ett så litet land att vinna två gånger om mot Azerbajdzjan och besegra Irland i Dublin under kvalprocessen. Så länge man inte jämför små länder med det mirakel Island har åstadkommit under de senaste tio åren så kan Luxemburg här i alla fall vara rätt nöjda med sin insats.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Irland har vaknat sent

Irland däremot hade nog ändå förväntat sig mer, trots att de nog är rätt luttrade ute på ön och inte hade förväntat sig mycket. Irländarna har i alla fall skärpt till sig under kvalets andra hälft och efter att de öppnade med tre raka förluster så har har de nu fyra matcher med tre kryss och en vinst i bagaget.

Nu senast kommer de från ett kryss hemma mot Portugal som förvisso vilade en del spelare inför matchen mot Serbien nu på söndag. Men när de båda lagen möttes i Portugal var Irland faktiskt bara några minuter från att få med sig tre poäng där innan Cristiano Ronaldo gjorde två snabba mål i matchens avslutande minuter.

De har även under samma tid kryssat hemma mot Serbien och hade nog kunnat utmana om andraplatsen i en lite lättare grupp ifall de hade spelat som de gjort avslutningsvis nu under hösten.

Irland är ett bättre lag än Luxemburg egentligen och har bit för bit verkat hitta formen lite, men Luxemburg har hemmafördel här och lär tveklöst vara det mest motiverade laget av de två. Hemmalaget har redan slagit rekord för landet i fotbollssammanhang och lär vilja cementera sina namn i historieböckerna genom att ta ännu fler poäng här. Därmed spelar vi på dubbelchansen 1X för 1.68 här hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: