Speltips Luxemburg – Serbien 9/10: På rätt väg

Martin Efvergren Publicerat: 9 oktober 2021

Luxemburg har varit en positiv överraskning i det här VM-kvalet men nu får man det tufft då man på nytt ställs mot Serbien. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Luxemburg – Serbien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med en match mindre spelad än de övriga lagen i grupp A står Luxemburg på sex poäng efter fyra matcher. Därmed är man trea i tabellen, fyra poäng efter Serbien som i sin tur är två poäng bakom toppande Portugal.

Luxemburg inledde det här VM-kvalet med en riktig skräll då man bortabesegrade Irland med 1-0 i den första matchen. Vid den senaste landslagssamlingen tog man ytterligare en trepoängare då man slog Azerbaijan hemma med 2-1 i den första matchen.

Därefter väntade så Serbien på bortaplan och där hade man inte mycket att säga till om. Serberna dominerade matchen och vann till slut med 4-1.

Serbien har också de fått med sig en bra första halva av det här kvalspelet. De har (för en gångs skull) gjort det man kan förvänta sig, de är obesegrade och kampen mot Portugal om förstaplatsen lever i allra högsta grad.

I våras kryssade man hemma mot just Portugal. Man besegrade även Irland och man slog Azerbaijan borta. Vid den senaste samlingen vann man alltså komfortabelt mot Luxemburg och i senaste blev det 1-1 borta mot Irland efter att hemmalaget kvitterat med fyra minuter kvar av ordinarie tid.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett stabilare Serbien

Detta ständigt underpresterande serbiska landslag ser äntligen ut att ha hittat en stabilitet under Dragan Stojkovics ledning. Poängtappet i slutminuterna mot Irland senast var tungt men man har fortfarande ödet i egna händer vad gäller striden om förstaplatsen. Det är dock fördel Portugal som är två poäng före och som har hemmaplan i den sista matchen mot Serbien.

Man vann ganska enkelt mot Luxemburg senast och man är förstås favoriter i det här returmötet. Ett spel på bortalaget står i cirka 1.45 gånger insatsen.

Luxemburg som motstånd låter emellertid enklare än vad det är. Luc Holtz landslag har svarat för flera gedigna insatser mot riktigt bra landslag det senaste året. Man har alltså besegrat Irland på bortaplan. Man förlorade bara med 3-1 mot Portugal och i träningsmatcher i somras har man förlorat med uddamålet mot Norge och Skottland.

Men Serbien ser ut att vara på rätt väg och jag kan nog faktiskt säga att jag vågar lita på att de kommer att vinna den här matchen. Luxemburg är ingen slagpåse nuförtiden men om Serbien kan upprepa det man gjorde när lagen senast möttes ska de inte ha några större problem att vinna.

Även den här gången lär det bli en matchbild som domineras stort av Serbien och jag tror att de kommer vinna även den här matchen med ett något måls marginal. Därför blir mitt spel Serbien -1 (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien -1
Odds: 1.68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: