Speltips Moldavien – Danmark 9/10: Botten mot toppen

Martin Efvergren Publicerat: 9 oktober 2021

Danmarks väg mot VM 2022 är krattad då man gått rent genom gruppspelet där jumbon Moldavien nu står för motståndet. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Moldavien – Danmark

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I VM-kvalets grupp F har samtliga lag spelat sex matcher inför denna lördag och Danmark ser ut att gå mot en klar gruppseger. Än är det förstås mycket kvar att spela om men hittills har Danmark sett oslagbara ut.

För Moldavien har det dock gått desto tyngre. De har bara tagit en poäng på sina sex matcher och därmed är man sist i gruppen. Nu kommer man från en 2-1-förlust borta mot Färöarna (deras första vinst i VM-kvalsammanhang) och chanserna till poäng här ser inte speciellt goda ut.

Senast man mötte Danmark föll man med hela 8-0 på bortaplan och den enda poäng man tagit var mot Färöarna på hemmaplan i våras. Vid den senaste landslagssamlingen förlorade man med 2-0 hemma mot Österrike samt med 1-0 borta mot Skottland. Därefter följde så förlusten mot Färöarna.

Danmark hade också de problem i sin bortamatch mot Färöarna vid den senaste samlingen där det dröjde fram till den 85:e minuten innan man kunde slå in avgörande 1-0. Därutöver besegrade man även Skottland med 2-0 hemma och Israel med 5-0, också på hemmaplan.

Danmark står därmed på 18 poäng efter sex matcher och en målskillnad på imponerande 22-0. Man har alltså ännu inte släppt in något mål i det här VM-kvalet.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark fortsätter sitt segertåg

Att Danmark har något riktigt bra på gång har varit tydligt länge. Men det är som om laget har gått samman och höjt sig ytterligare än nivå sedan den dramatiska tillställningen mot Finland på Parken i somras.

Det bar sedan till en EM-semifinal mot England där man till slut föll efter förlängning. I matcherna mot Skottland och Israel vid den senaste samlingen visade man att man bibehållit sitt starka momentum och nu är vägen mot VM i Qatar 2022 krattad.

Kasper Hjulmand förfogar över en mycket stark trupp som fungerar väldigt väl som kollektiv. Laget håller hög kvalitet i alla lagdelar och det enda som möjligen kan sätta käppar i hjulen i det här mötet mot Moldavien vore underskattning.

Danmark vann alltså med hela 8-0 när lagen senast möttes och riktigt så enkelt lär det inte gå när de nu möts i Moldavien. De förlorade bara med 1-0 mot Skottland och 2-0 mot Österrike senast och bör kunna stå upp bättre mot Danmark den här gången.

Danmark har satt sig själva i en mycket gynnsam position och jag tror inte man kommer slarva bort någonting här. Det blir nog inte någon 8-0-seger den här gången men att man vinner med ett par måls marginal känns ändå klart troligt. Mitt spel blir därför Danmark -2.5 (asian handicap) till 1.91 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark -2.5 (asian handicap)
Odds: 1.91
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, lördag 9 oktober 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: