Speltips Montenegro – Serbien 27/3: Gruppfinal

Axel Sjödin Publicerat: 27 mars 2023

Måndagen bjuder på en tidig gruppfinal från grupp G då Serbien och Montenegro drabbar samman med gruppledningen på spel.

Montenegro - Serbien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Serbien är klara favoriter i gruppen och håller truppmässigt en klart högre kvalitet än något av de andra lagen i gruppen. Montenegro tillhör dock ett av lagen som förväntas utmana om andraplatsen i gruppen som i övrigt utgörs av Ungern, Bulgarien och Litauen.

Båda lagen inledde gruppspelet med varsin planenlig vinst och gör nu upp om vilket lag som lämnar landslagsuppehållet som gruppledare fram till sommaren. Serbien vann som väntat mot Litauen mot 2-0 och Dusan Vlahovic stod återigen med i målprotokollet.

Det lär ha varit tufft för Serbien att ladda om batterierna efter besvikelsen i VM där de hade höga förhoppningar, men där de föll i redan i gruppspelet efter ett hetlevrat avgörande mot Schweiz. Serbien har något av en gyllene generation för tillfället, men har inte lyckats åstadkomma mycket utanför kvalspelet.

I dagsläget så har dock ett flertal av deras största stjärnor tappat en del formmässigt. Aleksandar Mitrovic har inte varit den spelare han var i höstas för Fulham, Sergej Milinkovic-Savic har inte varit bra sedan jul för sitt Lazio och Vlahovic har haft det tufft med målproduktionen i Juventus.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Montenegro har fått en bra start

Serbien är dock alltjämt klara favoriter mot Montenegro, som inte har i närheten av samma stjärnglans. En avdankad Stevan Jovetic ska tillsammans med Stefan Savic och Adam Marusic försöka leda ett annars ganska anonymt Montenegro till ett mästerskap, men det kommer inte att bli lätt.

De fick dock en drömstart sitt kvaläventyr då de slog Bulgarien på bortaplan med uddamålet i öppningsmötet. Trots att det var Bulgarien som hade mycket boll så var det Montenegro som var det bättre laget och lyckades också skapa farliga chanser utifrån det bollinnehav de hade. Avgörandet kom också välförtjänt tillslut då Nikola Krstovic kunde pricka in matchens enda mål med tjugo minuter kvar att spela av ordinarie tid.

Tre tunga poäng rullade därmed in på det montenegrinska kontot och ifall de lyckas ta poäng hemma mot Serbien så har de satt sig i ett perfekt utgångsläge för att sno åt sig andraplatsen i gruppen.

Montenegro är en tuff nöt att knäcka och har framförallt sina styrkor defensivt. Vi kombinerar därmed dubbelchansen X2 med under 2,5 mål för 2.00 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 2,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:45, måndag 27 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo