Speltips Montenegro – Turkiet 16/11: Opålitliga

Martin Efvergren Publicerat: 16 november 2021

Turkiet går för minst en andraplats i gruppen då man ställs mot Montenegro i den sista omgången av VM-kvalet. Matchen spelas tisdagen den 16 november 2021 med avspark kl 20.45.

Montenegro – Turkiet

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Turkiet var den stora vinnaren i VM-kvalets grupp G efter lördagens omgång. Inför lördagens matcher såg läget inget vidare ut för Turkiets del, men då både Norge och Nederländerna tappade poäng ser det nu plötsligt betydligt ljusare ut.

Med en match kvar att spela toppar Nederländerna gruppen, två poäng före Turkiet och Norge som står på samma poäng. Turkiet har dock ett måls bättre målskillnad. Samtidigt som den här matchen mellan Montenegro och Turkiet spelas tar Nederländerna emot Norge.

Turkiet har blandat och gett under det här VM-kvalet. I våras besegrade man både Nederländerna och Norge men man kryssade även hemma mot Lettland.

Efter ett svagt EM i somras har tysken Stefan Kuntz tagit över förbundskaptensposten och han inledde då med att möta just Montenegro på hemmaplan. Det mötet slutade 2-2 efter att montenegrinerna vänt ett 2-0-underläge tack vare en kvittering på tilläggstid.

Trots att man förlorat mot Nederländerna med 6-1 och spelat oavgjort på hemmaplan mot Norge under hösten har man nu ett bra läge tack vare 6-0-segern hemma mot Gibraltar i lördags. En tidig utvisning på en Gibraltar-spelare bidrog till att turkarna kunde vinna och gå förbi Norge på grund av bättre målskillnad.

Montenegro är fyra i gruppen med 12 poäng efter nio matcher. De svarade för en osannolik upphämtning mot Nederländerna i helgen då man vände 0-2 till 2-2 under matchens sista tio minuter. Trots poängen där är man dock fem poäng från andraplatsen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Montenegro är undervärderade

Montenegro har verkligen inte varit någon slagpåse i det här VM-kvalet. Man har kämpat väl och vunnit de matcher man ska vinna och endast en gång har man förlorat med någon större marginal. Det var i bortamatchen mot Nederländerna i september då man föll med 4-0. Senast de här båda lagen möttes blev det alltså oavgjort.

Turkiet har, bortsett från de två segrarna mot Norge och Nederländerna i våras, inte övertygat i det här VM-kvalet. Därtill har man ett misslyckat EM bakom sig. Trots det har man nu ett väldigt bra utgångsläge för att nå minst en andraplats i gruppen.

Man är också relativt klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Att Turkiet vinner ger omkring 1.68 gånger pengarna. I min bok är Montenegro något undervärderade sett till den här oddssättningen,

Att Turkiet kommer att klara att försvara andraplatsen är däremot högst sannolikt. Om Nederländerna vinner hemma mot Norge kan de till och med förlora den här matchen och ändå bli tvåa.

Offensivt har Turkiet varit vassa men men har samtidigt släppt in väldigt många mål. Deras målskillnad på 25-15 kan, som exempel på det, jämföras med Norges som är 15-6 efter nio matcher.

Det förra mötet mot Montenegro blev också en målrik tillställning och jag finner anledning att det kan göras en del mål även den här gången. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål till fina 2.00 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, tisdag 16 november 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: