Speltips Nigeria – Liberia 3/9: Afrikanskt VM-kval

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2021

VM-kvalet fortsätter även i Afrika och Nigeria gäller som storfavorit hemma mot Liberia fredagen den 3 september 2021.

Nigeria - Liberia

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det fina med VM-turneringar är att landslag över hela världen samlas och det innebär såklart att man ska spela kvalspel på alla möjliga ställen runt om på vår jord, inte bara hemma i Europa. Det är lätt hänt att det är dit man riktar sina landslagsblickar helt och håller.

Men bland annat i Afrika spelas det också landslagsfotbollen under uppehållen nu i höst och efter sommarens mästerskap i södra Afrika är det nu dags att spela kvalspel till VM 2022 i Qatar. Gruppspelet till kvalet inleds alltså nu.

Nigeria och Liberia gör upp i den första omgången och här ska vi ha med oss att inget av lagen har spelat några tävlingsmatcher på lång tid. Det var södra Afrika som hade ett mästerskap i somras, eller snarare en slags cup, men den spelade varken Nigeria eller Liberia i av naturliga skäl.

Nigeria har inte spelat en tävlingsmatch sedan mars månad, då man vann mot både Benin och Lesotho i kvalet till Afrikanska Mästerskapen. I båda matcherna höll Nigeria faktiskt nollan på ett minst sagt imponerande vis.

Liberia å sin sida har inte spelat tävlingsmatcher på två år och är generellt sett ett sargat landslag, som jag ser som gruppens slagpåse här i detta VM-kvalet.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nigeria är för bra

I övrigt består den här gruppen av Kap Verde och Centralafrikanska Republiken, varpå Nigeria har goda chanser att gå vidare till nästa steg i VM-kvalet.

Det spelas intensivt med matcher fram till november månad, då dessa båda lag avslutar gruppspelet med att mötas igen, men då med Liberia som hemmaplan.

I mina ögon är Nigeria ett väsentligt bättre lag och för svensk del är det lite spännande att följa det här landslaget denna gång. Bonke Innocent är nämligen uttagen och åker därmed från sin vardag i Malmö FF för att spela kvalspel med det nigerianska landslaget. Låt oss se om Nigeria väljer att satsa på honom.

Klart är i alla fall att bara ett lag från varje grupp går vidare och det finns ingen rast eller ro för ett lag som vill ta sig vidare. Därför litar jag på att Nigeria tar kommandot direkt.

Nigeria att vinna och hålla nollan spelas till 1.66 gånger insatsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Nigeria vinner och håller nollan
Odds: 1.66
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:00, fredag 3 september 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: