Speltips Nordmakedonien – Island 14/11: Allt i egna händer

Axel Sjödin Publicerat: 14 november 2021

Nordmakedonien har allt i egna händer då Island kommer på besök under söndagskvällen.

Nordmakedonien - Island

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha kört över Armenien med hela 5-0 i Jerevan så har Nordmakedonien satt sig i en utmärkt sits för att kunna säkra andraplatsen i gruppen och chans att ta sig till VM. Det hade varit nationens första VM någonsin sedan de blev självständiga, men att döma av det vi fick se i EM så finns det absolut viss kvalitet i denna trupp som skulle kunna ta dem hela vägen till Qatar.

Efter EM valde dock Goran Pandev att tacka för sig i landslagströjan, och det är svårt att underskatta hans betydelse för makedonsk fotboll genom åren. Men de har bevisat att laget är mycket mer än bara Pandev och att yngre spelare såsom Eljif Elmas och Enis Bardhi är redo att ta över.

Det blir upp till bevis nu mot Island och det lär krävas en vinst för att säkra andraplatsen. Rumänien är nämligen en poäng bakom Nordmakedonien i tabellen och ställs samtidigt mot Liechtenstein där de förväntas vinna. Vi får se hur Nordmakedonien levererar under press, men hittills så har det sett bra ut under senhösten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Island har inte gjort någon glad

Det har kanske inte riktigt gått så bra som de hade hoppats på Island, men laget börjar återigen sjunka tillbaka till en mer realistisk nivå efter de makalösa prestationer de har visat upp under 10-talet.

Med en omgång kvar att spela av kvalet så är de näst sist i en grupp där de nog hade kunnat vara med och utmanat mer. Bakom Tyskland så har det känts väldigt öppet och gruppen har verkligen inte haft någon stark självklar tvåa.

De enda två matcher som Island har lyckats vinna har dock varit dubbelmötet mot Liechtenstein, vilket säger en hel del. De har plockat upp en del kryss nu under hösten, men inte varit starka nog för att vinna. Att de fick med sig ett kryss från Bukarest tidigare i veckan har dock fått väldiga konsekvenser för gruppen och frågan är om de kan göra det igen här mot Nordmakedonien.

Nordmakedonien känner dock som det hetare laget här och de lär ha gott självförtroende efter matchen mot Armenien tidigare i veckan. Med en eventuell VM-plats på spel och framhejade av de egna supportrarna så bör de ha vad som krävs för att slå detta Island. För 1.58 spelar vi alltså den raka ettan här hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nordmakedonien vinner
Odds: 1.58
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: