Speltips Nordmakedonien – Tyskland 11/10: Revanschsugna

Martin Efvergren Publicerat: 11 oktober 2021

Tyskland är ute efter revansch på Nordmakedonien som överraskande vann när lagen möttes i VM-kvalet i våras. Matchen spelas måndagen den 11 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Nordmakedonien – Tyskland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyskland toppar VM-kvalets grupp J, sex poäng före tvåan Nordmakedonien som delar den andraplatsen med Armenien.

Nordmakedonien svarade för en praktskräll då man besegrade Jogi Löws Tyskland med 2-1 på bortaplan i slutet av mars. Man har dock inte lyckats hålla samma höga nivå i alla matcher men har fortfarande goda chanser att kunna ta en andraplats i gruppen.

Vid den senaste landslagssamlingen spelade man oavgjort i samtliga tre matcher. Först blev det 0-0 hemma mot Armenien, därefter 2-2 borta mot Island och sedan 0-0 igen hemma mot Rumänien.

I fredags gjorde man det man skulle då man besegrade Liechtenstein med klara 4-0 på bortaplan.

För Tysklands del satt det långt inne då man till slut lyckades besegra Rumänien med 2-1 hemma. Bortalaget tog då ledningen tidigt och tyskarna fick inte spelet att stämma i den första halvleken. I den andra kunde man dock äta sig in i matchen och Thomas Muller satte det avgörande 2-1-målet med mindre än tio minuter kvar.

Därmed tog Hansi Flick sin fjärde seger på lika många matcher. Vid den senaste samlingen vann man samtliga tre matcher mot Liechtenstein, Armenien och Island på ett övertygande sätt med en målskillnad på totalt 12-0.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tyskland vinner och håller nollan

Tyskland har kopplat ett starkt grepp om förstaplatsen i den här gruppen, men den här gången lär man ändå vara ordentligt påkopplade då Nordmakedonien står för motståndet. Tyskland är ute efter revansch för insatsen i våras och sannolikt vill man också visa att man kan bättre än det man presterade mot Rumänien i fredags.

Matchen mot Rumänien var inte ett steg framåt för Hansi Flicks Tyskland men totalt sett har man visat upp en piggare sida sedan sommarens EM. Visserligen har man inte ställts mot något toppmotstånd men 6-0-segern mot ett annars stabilt Armenien samt 4-0-segern borta mot Island övertygade.

Nordmakedonien har visat upp en fighting spirit som få nationer kan mäta sig med. Det har gjort dem till en obehaglig motståndare för alla och det tog dem till sitt första stora mästerskap i somras.

Nu är frågan om Nordmakedonien kan göra det igen. Med tanke på hur det gick i våras bör underskattning från Tysklands sida inte vara en faktor.

Tyskland är förstås stora favoriter och ett spel på bortalaget ger endast cirka 1.22 gånger pengarna. Tyskland har bara släppt in ett mål på fyra matcher under Flicks ledning och bäst spelvärde finner jag därför i att Tysklands vinner utan att släppa in mål. Det spelas till fina 1.95 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner & håller nollan
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, måndag 11 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: