Speltips Norge – Serbien 8/10: Kval till EM 2021

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är fullt fokus på det stundande EM-playoffet på torsdagen, med matchen mellan Norge och Serbien som huvudattraktion den 8 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter att vi har fått dras med UEFA Nations League under förra landslagssamlingen kan vi nu konstatera att det äntligen är dags för matcher som verkligen betyder någonting igen, när det ska spelas playoff till EM-slutspelet.

Det är som sagt inga dåliga matcher som nu väntar, med huvudmötet mellan Norge och Serbien torsdagen den 8 oktober 2020. Här har vi goda förhoppningar om att få se underhållning, och sändande bolag ser det föga förvånande som huvudmatchen av alla tillställningar på torsdagskvällen.

Det är vinst som gäller för att ta sig till playoff-final och där krävs en ny vinst för att man sedan ska vara klara för gruppspelet. Skarpt läge alltså. Men finalerna spelas först i november månad, och senare under den här samlingen är det också UEFA Nations League som gäller.

Vinnaren mellan Norge och Serbien kommer att spela mot Skottland eller Israel i en finalmatch, och det ska man väl klara av? Det är åtminstone min känsla på förhand.

Norge är favoriter

Ørjan Nyland kommer inte att spela för hemmalaget, och detta efter att han fått slänga in handduken inför landslagssamlingen på grund av en skada. Men i övrigt har Lars Lagerbäcks samtliga spelare som togs ut också kunnat åka till den norska huvudstaden för att spela den här synnerligen viktiga matchen.

Däremot ska man ha med sig att Martin Ödegaard inte kommer till spel, fast det finns ändå många talangfulla spelare som det här laget verkligen kan luta sig mot. Inte minst anfallaren Erling Braut Haaland är en spelare som man behöver ha i bra slag för att kunna vinna den här viktiga matchen.

I bortalaget ska det inte finnas några avstängningar eller skador att prata om här, men Aleksandar Kolarov blev utvisad senast det var landskamp. Det ser dock inte ut som att det påverkar hans möjlighet att spela den här matchen.

Det här är en synnerligen viktig match för båda lagen, men känslan är att hemmalaget bör vara klara favoriter inför drabbningen.

Norge draw no bet spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet. Det ska nog mycket till för att Lars Lagerbäck ska bränna den här chansen, och framförallt att han inte leder sitt lag till minst ett kryss efter ordinarie tid.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 100 kronor freebet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Norge draw no bet
Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, torsdag 8 oktober 2020
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: