Speltips Nya Zeeland – USA 24/7: Upp till bevis

Axel Sjödin Publicerat: 19 juli 2021

USA kommer att försöka studsa tillbaka efter premiären med att ta en trepoängare mot Nya Zeeland.

Nya Zeeland - USA

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den fantastiska obesegrade sviten på 44 matcher som det amerikanska landslaget inför turneringen fick sig ett abrupt slut då Sverige och Stina Blackstenius stod för motståndet i OS-premiären. Sverige spelade väldigt bra, men det var nog inte många amerikaner som var nöjda med sitt landslags insats heller.

Nu är de pressade att vinna i OS tuffaste grupp då de inför den andra omgången ligger sist i tabellen. Nya Zeeland är i alla fall det minst tuffa motståndet i gruppen och man bör kunna studsa tillbaka här efter den chockartade inledningen på turneringen.

Deras obesegrade svit säger egentligen allt ni behöver veta om hur starka USA är och de var på förhand, och är fortfarande, klara favoriter att vinna hela turneringen. Senaste OS var det också Sverige som satte stopp för dem genom att slå dem på straffar i kvartsfinalen, så kanske är det ju de blågula som amerikanskorna har problem med.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tuffa matcher väntar för Nya Zeeland

Önationerna Nya Zeeland och Australien inledde sina mästerskap med ett “oceaniskt derby” där storebror Australien gick segrande ur bataljen. Australiensiskorna hade ett stabilt grepp på matchen med en tvåmålsledning och det blev aldrig riktigt spännande trots ett sent reduceringsmål från Gabbi Rennie i matchens slutminuter.

Nya Zeeland går in i vad som skulle kunna kallas dödens grupp som det lägst rankade laget på förhand och att de inte fick med sig några poäng mot Australien har satt dem i en väldigt tuff sits.

Nu väntar matcher mot världsettan USA och ett Sverige som ingen vill möta efter att ha sett vad de kan göra i öppningsmatchen. I två av tre grupper kommer en tredjeplats räcka till avancemang, men det är svårt att se hur Nya Zeeland skulle kunna klättra upp från sista plats om inte USA eller Sverige tar ett rejält snedsteg i deras möten.

USA som nu har något att bevisa kommer nog inte att ta det lugnt mot Nya Zeeland. Oddsen är galet låga på en amerikansk seger här, men att vinner båda halvlekarna kan man hitta för respektabla 1.57 hos William Hill. Amerikanskorna lär inte slappna av vid ledning och jag tror att de fortsätter trycka på under matchens gång då de som sagt har en del att bevisa nu.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: USA vinner båda halvlekarna
Odds: 1.57
Bolag: William Hill
Spelstopp: 13:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: