Speltips Österrike – Danmark 31/3: Viktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 31 mars 2021

VM-kvalet fortsätter och det är med största sannolikhet Danmark och Österrike som gör upp om gruppvinsten i sin grupp.

Österrike - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Det räckte egentligen att slänga ett öga på gruppindelningen direkt vid lottningen för att känna att Danmark och Österrike hade hamnat i en överkomlig grupp. Skottland är också med på ett hörn och kan ställa till det, men det här är en grupp utan stora giganter.

Israel, Moldavien och Färöarna är trots allt lag som man ska vinna enkelt mot och det har såväl Österrike som Danmark visat hittills.

Senast vann Danmark med hela 8-0 hemma mot Moldavien, efter att i VM-kvalpremiären vunnit borta mot Israel med klara 2-0.

Österrike vände och vann mot Färöarna senast, men fick bara ett kryss (2-2) borta mot Skottland i den allra första matchen. Det gör att det nu ändå är vidöppet i toppen.

Danmark har ett gyllene utgångsläge att koppla greppet om gruppvinsten är och skulle man vinna borta mot Österrike ser det extremt lovande ut. Då har man minst fyra poäng ner till närmast jagande lag redan efter den första landslagssamlingen.

Danmark förlorar inte

Österrike har inte imponerat varken mot Skottland eller senast mot Färöarna, men vi vet samtidigt att det är ett lag med högre nivå i sig än vad man har visat.

Fascinerande nog är Florian Grillitsch redan nu avstängd för Österrike efter att ha fått två raka gula kort i de inledande matcherna. Där kan vi snacka om onödigt agerande från hans sida.

I bortalaget saknas Andreas Cornelius, Philip Billing och Henrik Dalsgaard, men det ska inte spela någon större roll.

På pappret borde det här bli en väldigt intensiv match mellan två lag som måste undvika att förlora, och två lag som ofta är just svårslagna.

X (oavgjort) spelas till 3,25 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,25
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:45, onsdag 31 mars 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo