Speltips Österrike – Israel 12/11: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 12 november 2021

Israel har siktet inställt på andraplatsen i gruppen då man gästar ett avsågat Österrike i VM-kvalet. Matchen spelas fredagen den 12 november 2021 med avspark kl 20.45.

Österrike – Israel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I VM-kvalets grupp F har Danmark redan säkrat förstaplatsen och en biljett till VM i Qatar 2022. Kampen om andraplatsen lever dock, där är Israel fyra poäng efter Skottland med två matcher kvar att spela. För Israels del lär det nu krävas en seger mot ett Österrike som varit en besvikelse i det här VM-kvalet.

Österrike står på tio poäng efter åtta matcher och har därmed ointagliga sju poäng upp till andraplatsen. Österrike som sågs som Danmarks främsta utmanare inför gruppspelet har inte infriat förväntningarna, det står helt klart efter höstens svaga resultat.

I september föll man med hela 5-2 borta mot Israel och därefter fick man även stryk med 1-0 hemma mot Skottland. Vid den senaste landslagssamlingen vann man först med 2-0 borta mot Färöarna men förlorade sedan med 1-0 mot Danmark på bortaplan.

Israel är ett landslag det svänger om, det var, om inte annars, tydligt i det senaste mötet mot Österrike. Därefter har man förlorat mot Danmark borta med 5-0 och mot Skottland borta med 3-2. I sin senaste match besegrade man Moldavien hemma med 2-1 vilket gör att VM-drömmen fortfarande lever för israelerna.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Israel

Israel har, förutom Österrike, kvar att möta Färöarna på hemmaplan. Samtidigt ställs Skottland mot Danmark hemma i sin sista match, vilket bör vara ett svårare motstånd.

Men för att Israel ska ha någon chans till andraplatsen måste Skottland fört tappa poäng mot Moldavien borta, en match som kommer vara avslutad när den här matchen startar.

Oavsett hur det än går i den matchen finns det mycket som talar för att det kan bli en öppen matchbild här. Israel har en iögonfallande målskillnad på 18-15 efter 8 spelade matcher. Det ger ett snitt på hela 4.13 gjorda/insläppta mål per match.

Senast lagen möttes blev det också en riktig vilda västern-historia där Israel segrade med 5-2 efter att man gått ifrån till 3-0 redan efter en halvtimme.

För Israels österrikiske förbundskapten Willi Ruttensteiner blir det säkerligen en extra betydelsefull match då han återbesöker sitt hemland. Säkerligen vill han gärna ta tillfället i akt att återigen trycka dit sitt Österrike.

Israel lär, sin vana trogen, sätta full fart framåt och gå för segern. Österrike vill säkerligen visa hemmapubliken att man fortfarande kan och det finns goda chanser till att det kommer göras en del mål här. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 12 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: