Speltips Panama – Frankrike 2/8: Otrolig klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 1 augusti 2023

Det här bör bli matchen då Frankrike säkrar gruppsegern då de ställs mot gruppens klart sämsta lag i form av Panama.

Panama - Frankrike

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har varit en något udda turnering hittills för Frankrike, vilket har rört om lite i grupp F. Men de står i alla fall på fyra poäng inför den avslutande omgången och har alla möjligheter att toppa gruppen om de lyckas besegra gruppens slagpåse Panama, som redan är utslaget.

I öppningsmötet mot Jamaica fick fransyskorna nöja sig med ett mållöst kryss, trots att de dominerade matchen helt och hållet både sett till bollinnehav och skapade målchanser. Men de fick aldrig hål på motståndet och fick nöja sig med en poäng mot ett motstånd de verkligen förväntades slå.

Mot Brasilien i den nästföljande matchen lyckades de i alla fall få med sig samtliga tre poäng efter att ha vunnit med 2-1. Men den segern var långt ifrån lika självklar. Brasilien stod upp bra och skapade tillräckligt med målchanser för att själva vinna, men föll efter att Wendie Renard prickat dit segermålet sent i matchen.

Ett oavgjort resultat räcker för att garantera avancemang, men Frankrike ses som en av titelutmanarna och lär absolut inte släppa förstaplatsen när de har en sådan här chans.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Panama är turneringens kanske sämsta lag

Som väntat så blev det en tidig sorti för Panama, som gjorde sitt första världsmästerskap nu i sommar. De har en väldigt orutinerad trupp och är helt klart ett av turneringens sämsta lag. Det jag hittills har sett från Panamas sida har varit rent ut sagt bedrövligt, och de var totalt chanslösa mot Brasilien i sin öppningsmatch.

De kunde skapa något mer mot Jamaica i den andra gruppspelsomgången, men även där förlorade de till slut välförtjänt med 0-1. Panama har haft det förtvivlat svårt att skapa chanser, då de slår bort bollar till höger och vänster när de anfaller, och saker och ting lär inte bli lättare när de nu möter gruppens starkaste lag.

Ifall Frankrike ställer upp med starkaste möjliga elva så är något annat än en överkörning svår att tänka sig – förhoppningsvis är Panama nöjda med att ha lyckats kvala in åtminstone, för i övrigt lär det inte bli en särskilt minnesvärd turnering.

Då målskillnad potentiellt kan spela roll, ifall Jamaica slår Brasilien, så tror jag att Frankrike kommer att ösa på framåt. Vi spelar därmed på att fransyskorna vinner med -3,5 asian hcp för 1.93 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -3,5 hcp
Odds: 1.93
Bolag: Bet365
Spelstopp: 12:00, onsdag 2 augusti
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo