Speltips Paraguay – Brasilien 9/6: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 8 juni 2021

Brasilien öser på i det sydamerikanska VM-kvalet inför mötet med Paraguay natten till onsdagen den 9 juni 2021.

Paraguay - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är intensiva tider i det sydamerikanska VM-kvalet där tio nationer gör upp i en och samma grupp, med totalt 18 matcher som ska spelas innan det är dags att veta vilka lag som faktiskt kvalificerar sig till VM 2022 i Qatar.

Med andra ord kan det hända mycket innan vi är framme där, men en sak är säker och det är att Barsilien har öppnat på ett imponerande vis med fem raka vinster på fem omgångar. Det gör att man enkelt toppar tabellen och ser ut att promenera till VM.

Det är väl egentligen inte bara vinsterna i sig som imponerar, utan också hur man har tagit sina trepoängare. Det har gjorts elva mål framåt, redan nu, och man har bara släppt in två mål bakåt.

Det är många hållna nollor som gäller för brassarna hittills. Endast insläppt mål i en match, borta mot Peru, och annars har man kunnat vinna sina match på löpande band. Men åa ndra sidan är det egentligen bar Uruguay som är ett riktigt bra lag som man spelat mot.

Paraguay väger lätt

Paraguay har öppnat kvalet klart sämre, och har bara tagit en vinst på sina fem första matcher. Å andra sidan har Paraguay imponerande nog inte förlorat någon match än och det tyder på att man är svåra att slå. Det har både Argentina och Uruguay fått erfara.

Paraguay har inte riktigt samma spets som man hade i ett landslag för några år sedan, men kanske är det just svårslaghet som kan vara den faktor som ändå talar för Paraguay inför framtiden.

Men samtidigt tror jag inte att det är mot Brasilien som man kommer att ta sina poäng i det här kvalspelet. Chansen att gå till VM 2022 finns där hela tiden för Paraguay, men Brasilien är en svårrubbad motståndare över tid och i den här specifika matchen.

Brasilien vinner spelas till 1,62 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner
Odds: 1,62
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:30, onsdag 9 juni 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: