Speltips Portugal – Azerbadjan 24/3: Överlägset

Simon Pålsson Publicerat: 24 mars 2021

Azerbadjan är inte ett lag som ska ha någon som helst chans borta mot Portugal i den första matchen i stundande VM-kval.

Portugal - Azerbadjan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog finns det många matcher i det kommande VM-kvalet som kommer att vara ensidiga och med tanke på hur grupperna ser ut finns det alltid ett eller ett par lag som kommer att få klä sig i kläderna för en slagpåse.

Det är uppenbart att Azerbadjan är ett lag som får det tufft i sin VM-kvalgrupp och nog vore det så oavsett vilken grupp man hade hamnat i. Det är liksom inte här och nu som Azerbadjan ska ha ett landslag värt att strida om en VM-plats.

Men att Azerbadjan dessutom får inleda borta mot Portugal, gruppens stora favorit och ett landslag som håller enormt bra klass, gör det inte enklare. Nu känns det, märkligt nog, som att Portugal är bättre än på länge. Och då har man ändå varit väldigt bra under flera perioder på 2000-talet.

Rui Patricio och Pepe är två spelare som kommer att behöva stå över för Portugal här och det kanske, kanske kan vara en liten försvagning. Men mot ett lag som Azerbadjan ska det inte spela någon som helst roll.

Azerbadjan har vad vi kan se inga spelare som är borta från spel här och man förväntas starta med samma startelva, ungefär, som man gjorde i UEFA Nations League senast det begav sig. Men det är ingen startelva som skrämmer.

Azerbadjan har ingen chans

Förutom att spela mot lag som Portugal ska Azerbadjan i den här VM-kvalgruppen även möta Luxemburg, Irland och Serbien. Det är ingen grupp som tillhör den absoluta toppen i VM-kvalet, men det är inte heller en bra grupp för Azerbadjan.

För att det skulle vara en bra grupp hade Azerbadjan komma upp på en rankingpoäng som man inte är i närheten av och det kommer man såklart inte att göra inom överskådlig framtid. Vågar jag nästan lova.

Azerbadjan har inte gjort något mål på fyra försök mot Portugal sedan 2006 och det känns inte som att man kommer att göra det nu heller. I VM-kvalsammanhang har Azerbadjan dessutom förlorat sex av sina sju senaste matcher, om än för ett par år sedan. Det är inte ett lag som har mot Portugal att göra. Om vi ska se det krasst.

Portugal att vinna båda halvlekarna spelas till 1,50 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Portugal vinner båda halvlekarna
Odds: 1,50
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:45, onsdag 24 mars 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo