Speltips Portugal – Frankrike 14/11: Sveriges grupp

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Portugal och Frankrike dominerar toppen i Sveriges grupp i UEFA Nations League. Nu möts lagen lördagen den 14 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos betway!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway.

Inledningen på det här äventyret i UEFA Nations League har varit helt undermåligt för svensk del och efter fyra spelade matcher står laget som bekant på noll inspelade poäng, fyra raka förluster och egentligen fyra ganska svaga prestationer sett över hela matcherna.

Det såg aningen bättre ut senast mot Kroatien, men man förlorade ändå till slut. Det gör att övriga lag i gruppen, Portugal och Frankrike, nu har kunnat rycka ordentligt i toppen. Lagen står på tio inspelade poäng vardera efter att ha vunnit samtliga sina tre matcher – och spelat lika mot varandra senast det begav sig.

Nu möts lagen igen och förväntningarna på underhållning är som alltid höga när några av världens bästa landslag ska spela mot varandra.

Men formen är ett stort frågetecken. Frankrike såg helt omotiverade ut tidigare i veckan när man föll igenom och förlorade hemma (!) mot Finland (!) mot 0-2 (!) i en mycket märklig historia. Det var inte det starkaste laget rakt igenom på planen, men att förlora på det sättet, visserligen i en träningsmatch, är bara pinsamt.

Odds på Nations League

Portugal har tidigare under landslagssamlingarna haft stora problem med frånvarande spelare och allra främst är det såklart Cristiano Ronaldo som har saknats. Men nu är världsstjärnan tillbaka i laget – och jag vågar lova att det är en mycket taggad spelare som tar sig an matchen mot Frankrike.

Men i övrigt kommer Portugal faktiskt helt utan några avbräck värda att nämna och det ser i skrivande stund inte heller ut som att man har fått in någon slags smitta i laget, trots det intensiva resandet från alla Europas hörn för att kunna spela den här matchen.

Frankrike kommer inte att kunna ha med sig varken Houssem Aouar eller Nabil Fekir i den här matchen. Dessutom finns det stor osäkerhet kring anfallaren Kylian Mbappé. Efter att ha varit borta i fyra raka matcher kommer Adrien Rabiot nu att finnas tillgänglig igen för Dider Deschamps, som bland annat har ett stort beslut att ta kring Paul Pogba. Ska den mycket formsvaga mittfältaren verkligen få chansen att starta igen?

Frankrike känns inte formstarka och känslan är att vi åter får se en ganska målsnål historia. Senast slutade det 0-0 och jag har svårt att se en målfest här.

Under 2,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Betway.

Portugal - Frankrike

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: