Speltips Portugal – Serbien 14/11: Två starka lag

Axel Sjödin Publicerat: 14 november 2021

En av dagens stora höjdpunkter utspelar sig mellan Portugal och Serbien sent på söndagskvällen.

Portugal - Serbien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför sista omgången så står båda lagen på samma poäng och det har varit en efterlängtad gruppfinal som nu äntligen ska spelas. Medan Serbien stod över en omgång så spelade Portugal mot Irland tidigare i veckan i en förvånansvärt jämn match som tillslut slutade mållös.

Så länge de inte förlorade så spelade det dock ingen roll om de kryssade eller vann mot Irland. Ett kryss hade fortfarande räckt mot hemma mot Serbien oavsett situation, medan Serbien hade snott VM-platsen om de nu vinner i Lissabon ändå. Portugal räddas här av målskillnad, så pressen ligger här på serberna att ge Portugal sin första förlust hittills under kvalspelet.

Portugal mönstrade, trots matchens relativt lilla betydelse, fortfarande en hyfsat stark elva mot Irland och Cristiano Ronaldo spelade i vanlig ordning 90 minuter, men de vilade absolut en del spelare inför ödesmatchen nu på söndag. Pepe drog också på sig två gula kort mot Irland, vilket innebar att han fick lämna planen i den 81:a minuten och är avstängd nu inför det avgörande mötet mot Serbien.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är två lag fyllda av kvalitet

Serbien lär gå in med inställningen att det är fullt realistiskt att vinna det här och med sig tre poäng borta mot Portugal. Även om de missade EM efter att ha placerat sig precis bakom Portugal även i den gruppen, så har Serbien faktiskt ett riktigt starkt lag sett över alla lagdelar nu.

De har redan gett Portugal en bra match då de tidigare hamnade i 0-2-underläge hemma i Serbien tidigare i våras, men lyckades genom två mål i andra halvlek kvittera och få med sig en poäng från matchen. Även Serbien är därmed obesegrade i kvalet och de kan uppenbart mäta sig med Portugal när de båda lagen möts.

Det kan bli en riktigt fin fotbollsmatch att följa med andra ord, men det känns som att det kommer att bli en väldigt tät och jämn kamp som det ofta blivit när dessa lagen har mötts kvalspel. Även senast de båda lagen möttes i Portugal slutade matchen 1-1 och jag tycker att det känns som att det lutar åt ett kryss även här i en match där Portugal lär vara måna om att inte släppa till några misstag. För 4.30 gånger pengarna spelar vi alltså en högoddsare här som bör ha goda förutsättningar att sitta då vi väljer krysset hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kryss
Odds: 4.30
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: