Speltips Portugal – Sverige 14/10: Odds och rekar från Rasim Reiz

Simon Pålsson Publicerat: 14 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rasim Reiz rekar ett speltips inför matchen mellan Sverige och Portugal i UEFA Nations League. Matchen spelas onsdagen den 14 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En riktig härlig match som stundar så här mitt i veckan när vårt Sverige drabbar samman med kanske just nu världens bästa landslag i form av Portugal.

Sverige kommer som bekant ifrån en 2-1 förlust i Zagreb mot ett mycket skickligt Kroatien som spelade ut sitt register i första halvlek och visste borde man ha gjort något mål till framåt. Sverige kom dock ut som ett helt annat lag i andra halvlek med Emil Forsberg som var lysande stundtals, Olsson, Lustig sen Berg som petade in kvitteringen. Dock oroväckande form på Alexander Isak som har varit direkt svag senaste 1-2 månaderna. Kroatien tryckte sedan dit 2-1 genom monstret Kramaric och den tredje raka förlusten var ett faktum för Sverige.

Sveriges andra halvlek var dock något utöver det vanliga, man visade prov på styrka, snabbhet, kreativitet vilket man kommer behöva mot Portugal också.
Portugal som saknar Cristiano Ronaldo då denne har testat positivt för covid-19 är ju självklart ett avbräck utan dess like.

Att Ronaldo saknas gör ju inte Sveriges chanser mindre direkt med tanke på hur han sänkte Sverige senast på Friends Arena med två fenomenala mål. Men i ärlighetens namn har man spelare som kan leverera på absolut högsta nivå. Joao Felix, Bernardo Silva, Jota, Trincao mfl är riktigt bra spelare. Det är ett lag som ska leverera på högsta nivå i många år framöver och är en av kandidaterna till nästa års EM-guld.

Odds på Sverige

Sverige måste framåt och vinna den här matchen vilket under 90 minuter gör att man måste riskera mer än vanligt och Portugal kan straffa Sverige som så många gånger förut på sitt kontringsspel men man vill nog även ta sig ett grepp om gruppsegern för att avancera till Playoff och kunna lufta lite spelare mot Kroatien i sista omgången.

Det är klasskillnad mellan lagen i alla lagdelar, och den här gruppen är någon nivå över Sveriges förmåga.

Spelmarknaden har ju såklart reagerat på Cristiano Ronaldos frånvaro vilket gör att vi har fått ökat odds på en rak hemmaseger till fina 1,75 gånger smeten hos Betsson och det måste testas.

Trevlig kväll!

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Portugal vinner
Odds: 1,75
Bolag: Betsson
Spelstopp:  20:45, onsdag 14 oktober 2020
TV:  cmorelive logotvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: