Speltips Portugal – USA 1/8: Kvalitetsskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 31 juli 2023

Grupp E ska avgöras på tisdagsmorgonen och Portugal och USA kommer att göra upp om en av topp två-positionerna.

Portugal - USA

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

På annat håll ställs Nederländerna mot Vietnam, men förutsatt att Nederländerna tar poäng så är det inte möjligt för båda USA och Portugal att avancera. Amerikanskorna gäller såklart som stora favoriter inför tisdagens möte, men de kan trots allt få problem med att säkra gruppsegern även om de har ett bra utgångsläge.

Just nu leder USA gruppen med bättre målskillnad än Nederländerna, men då holländskorna har Vietnam kvar att möta så kan det mycket väl förändras om inte amerikanskorna får med sig ett bra resultat. Som tvåfaldig regerande världsmästare så gick USA in som favoriter även inför den här turneringen, men hittills har det inte riktigt sett lika övertygande ut som många hade förväntat sig.

Resten av världen har börjat komma ikapp USA och det oavgjorda resultatet mot Nederländerna var ett kvitto på att de inte är lika överlägsna längre. Även om de periodvis visade prov på sin väldigt höga högstanivå så hade de svårt att kontrollera matchbilden trots att de var laget som skapade de vassaste chanserna.

Men mot Portugal bör det inte vara något snack om något annat än tre poäng och förhoppningsvis en gruppseger. Det hade också varit bra för svensk del för att undvika just USA i åttondelen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Portugal har stått för en godkänd insats

Portugisiskorna har börjat ta steg i rätt riktning och har goda chanser att för första gången inte sluta sist i en grupp under ett mästerskap. Segern mot Vietnam var historisk för portugisisk damfotboll och det var inget snack om vilket lag som var bättre. Portugal hade kunnat göra två mål till sett till chanserna de skapade.

Men segern säger förmodligen mer om Vietnam än vad det gör om Portugal. Portugisiskorna förlorade förvisso bara med uddamålet mot Nederländerna i öppningsmötet, men även om de jagade kvittering under i stort sett hela matchen så var de aldrig ens nära att kunna hota sina motståndare.

Det kommer verkligen inte vara lätt att hota ett defensivt väldigt skickligt USA, även om Portugal mest troligen behöver en seger för att kunna avancera. Med den här grupplottningen så finns det dock ingen som förväntade sig att de skulle lyckas, och de kan trots allt vara nöjda med deras insats såhär långt oavsett hur tisdagens match slutar. För 1.80 gånger pengarna hos Bet365 så spelar vi på att USA vinner utan att släppa in mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: USA vinner mot noll
Odds: 1.80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 09:00, tisdag 1 augusti
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo