Speltips Ryssland – Slovakien 8/10: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 8 oktober 2021

Det är jämnt i VM-kvalets grupp H där Ryssland, som är i delad ledning, tar emot ett Slovakien som jagar strax därefter. Matchen spelas fredagen den 8 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Ryssland – Slovakien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ryssland toppar grupp H tillsammans med Kroatien där båda står på 13 poäng inför den sjunde omgången. Slovakien är fyra poäng efter och när lagen senast möttes vann slovakerna med 2-1.

Det blev ingen succé för Ryssland i sommarens EM där man misslyckades att ta sig vidare från gruppen. Sedan dess har man bytt förbundskapten och lagets leds numera av den forne storspelaren Valeriy Karpin.

Han fick dock ingen kanonstart på jobbet då man spelade 0-0 hemma mot Kroatien i den första matchen vid den senaste landslagssamlingen. Därefter kunde man emellertid besegra både Cypern borta och Malta hemma med siffrorna 2-0.

Nu väntar så ett Slovakien som alltså vann när de här lagen möttes i våras men som har slarvat bort en hel del poäng i andra matcher. Också de kommer från ett EM där succén uteblev men Stefan Tarkovic är kvar vid rodret.

Man har på vägen hit kryssat mot Cypern, Malta och Slovenien, vilket gör att man är fyra poäng efter tätduon inför den här omgången. Vid den senaste samlingen spelade man 1-1 borta mot Slovenien. Därefter föll man med 1-0 hemma mot Kroatien och senast vann man den andra matchen mot Cypern, på hemmaplan, med 2-0.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ryssland är det bättre laget

Förutsättningarna i den här gruppen är jämna och både Ryssland och Slovakien är i stort behov av att vinna den här matchen. Slovakien har fyra poäng att hämta in medan Ryssland lär behöva vinna om man inte ska tappa mark mot Kroatien i kampen om förstaplatsen.

Det blev en jämn batalj där Slovakien drog det längsta strået när lagen möttes i mars. Det var nog också Slovakien bästa insats i det här VM-kvalet där man annars inte riktigt fått det att stämma. Man har tappat onödiga poäng mot Malta och Cypern och det duger förstås inte om man ska ta sig till VM 2022 i Qatar.

Jag håller Ryssland som det bättre laget av dessa två. Framförallt har man en bättre bredd och på hemmaplan är det här en match som man bör vinna.

Karpin fick totalt sett en lovande start som förbundskapten. Att kryssa mot Kroatien är ingen skam även om man nog hade behövt vinna. Framförallt höll man nollan i alla tre matcher och det är alltid en bra grund.

Jag tror att Ryssland är det bättre laget för tillfället och mitt spel blir en rak etta, att hemmalaget vinner till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ryssland vinner
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, fredag 8 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: