Speltips Ryssland – Ungern 14/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ryssland har sett starka ut under inledningen på UEFA Nations League, och gäller som favoriter inför matchen mot Ungern den 14 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I mina ögon råder det ingen tvekan om att man i det ryska fotbollscommunityt har lyckats bygga vidare på det som såg lovande ut i VM 2018. Då tog man sig som bekant till kvartsfinal, och blev utslagna först efter straffläggning mot succélaget Kroatien.

Det var för många en skräll att Ryssland gick så långt och visst hade man lite stolpe in under stora delar av turneringen. Men faktum är att man har en ganska spännande generation spelare, och att man på senare tid hittat en annan stabilitet.

Det visar sig inte minst av att man nu, när det är B-divisionen som gäller i UEFA Nations League, verkligen har förmågan att städa av motståndare som jag och många med mig anser att man faktiskt ska slå. Det är en styrka att faktiskt vinna matcherna som man ska vinna.

Efter tre spelade matcher har man ett kryss mot Turkiet och klara vinster mot Ungern och Serbien med sig. Det är ett lag som nu har gjort hela sju mål så här långt, och som verkligen visat att man kan hota sina motståndare.

Ungern vann mot Turkiet, och faktiskt mot Serbien i premiären, men föll alltså mot Ryssland. Det är på intet sätt ett så svagt lag som en del vill få det till, men här tror jag att man får det tufft.

1×2-spel hämtas

Ryssland har en ganska spännande trupp med sig till den här samlingen, men har också ett par namn som vi alla känner igen som nu står utanför laget och som inte har kunnat spela under oktober månad i landslaget.

Fedor Smolov, Sergey Petrov och Guilherme kommer inte heller att spela onsdagens möte med Ungern. Men så här långt har man kunnat prestera bra utan dessa tre spelare. Det är dock inte helt optimalt att inte ha sina alla bästa spelare tillgängliga såklart.

Men med det sagt är skadeläget värre i gästernas trupp. Nu har man också öppnat uEFA Nations League lovande, även om det är B-divisionen, men i det här mötet spelar inte Roland Sallai, Szilveszter Hangya eller Dominic Szoboszlai. Den sistnämnda har framför allt varit riktigt bra på senare tid.

Benjamin Babati och Adam Kovacsik finns inte ens med i truppen. Det är alltså ett gäng spelare med ganska starka meriter från just spel i landslaget som inte finns med när det är Ryssland som gäller på bortaplan.

Det är bara en av anledningarna till att jag håller Ryssland som favoriter här.

Ryssland vinner spelas till 1,62 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ryssland vinner
Odds: 1,62
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, onsdag 14 oktober 2020
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: