Speltips San Marino – England 15/11: Mot VM 2022

Martin Efvergren Publicerat: 15 november 2021

England är inte ens spelbara som vinnare när man begett sig till San Marino för att hämta hem biljetten till VM 2022 i Qatar. Matchen spelas måndagen den 15 november 2021 med avspark kl 20.45.

San Marino – England

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför den sista matchen av detta VM-kval toppar England sin grupp med tre poängs marginal ner till Polen. Därtill har man 6 måls bättre målskillnad än Polen och det här mötet mot gruppjumbon San Marino ska därmed inte bli något annat än en formalitet. Samtidigt möter Polen Ungern hemma men i praktiken är den här gruppen redan avgjord.

San Marino har kammat noll i det här VM-kvalet och har en målskillnad på 1-36 efter nio spelade matcher. När man mötte England i den första matchen av gruppspelet föll man med 5-0 på bortaplan.

Under hösten har man inte gjort några framsteg sedan dess, snarare tvärtom. När man tog emot Polen i början av september föll man med 7-1. I fredags fick man stryk av Ungern på bortaplan med 4-0 och dessförinnan förlorade man på hemmaplan mot Andorra med 3-0.

England säkrade, i princip, förstaplatsen i gruppen när man besegrade Albanien hemma på ett övertygande sätt i fredags. Man satte full gas från start och gick ifrån till 5-0 i första halvlek efter att ifrågasatte Harry Kane gjort tre av målen. 5-0 blev också slutresultatet då andra halvlek förblev mållös.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En formalitet

Det är nu bara en formalitet som ska avklaras när England tar sig an, om uttrycket ursäktas, blåbärsnationen San Marino. Om England, mot alla odds, skulle förlora den här matchen så lär man ändå vinna gruppen.

För den som tror på det scenariot kan San Marino spelas som vinnare till omkring 101.0 gånger insatsen. En rak tvåa är inte ens spelbart.

Frågan är nu egentligen bara med hur många mål som England kommer att vinna. San Marino har i det här VM-kvalet, i snitt, släppt in fyra mål per match. Men då har man även mött Andorra två gånger.

På Wembley i våras vann England med 5-0. Om man nu vill och går för det bör man kunna göra fler mål än så. Harry Kane visade mot Albanien att krutet inte torrt, trots svag produktion i Tottenham. Om Gareth Southgate väljer att rotera laget återstår att se men oavsett lär det inte påverka utgången av den här matchen i någon större utsträckning.

Polen gjorde 7 mål när de var i San Marino för två månader sedan. Ett fokuserat England kan definitivt lyckas med något liknande. Ett lag som San Marino är oftast som bästa i början av ett gruppspel. Vid det här laget lär man vara ganska trötta på att bli utspelade och därtill har man en bortamatch för tre dagar sedan i benen.

Mitt spel blir att England gör över 5.5 mål och det spelas till 1.83 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England över 5.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, måndag 15 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: