Speltips Saudiarabien – Kroatien 16/11: Tidig match

Axel Sjödin Publicerat: 16 november 2022

Både Saudiarabien och Kroatien kommer att spela VM nästa vecka och passar på att genrepa mot varandra.

Saudiarabien - Kroatien

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Detta är den enda av torsdagens matcher där båda lagen kommer att vara med och spela i VM och är således kanske lite av extra intresse för de som vill se hur lagen ligger till inför världsmästerskapet.

Kroatien är såklart stora favoriter att vinna nu på onsdag då de har en betydligt starkare trupp. Saudiarabien tillhör de nationer som förväntas få det allra svårast att kunna avancera från gruppspelet medan Kroatien förväntas utmana Belgien om gruppvinsten. Trots att båda är med i VM så är det med andra ord en rätt rejäl kvalitetsskillnad dessa båda lagen emellan.

Kroatien har dessutom övertygat väldigt mycket i Nations League där de toppade sin grupp i Liga A över Danmark och Frankrike bland annat. De avslutade dessutom starkt och har fem raka matcher utan förlust mot tufft motstånd där dubbelmöten mot båda de tidigare nämnda nationerna ingår.

Deras EM-resa slutade i kvartsfinalen senast, men de känns vassare i år och kan mycket väl bli ett utropstecken ifall de kan hålla uppe den nivå som de visat i Nations League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Saudiarabien kan vara tuffa att få hål på

Även Saudiarabien har en svit på fem raka matcher utan förlust, men mot betydligt mer överkomligt motstånd. Men att de vunnit mot Island och Nordmakedonien samt kryssat mot länder som Ecuador och USA visar ändå på att de har någon form av kvalitet och att de inte borde underskattas helt.

Det har varit väldigt målsnåla matcher när Saudiarabien har spelat och de har nu 16 raka matcher som alla har haft under 2,5 mål. Nu har de förvisso inte stött på något motstånd av Kroatiens kaliber under den här sviten, men det är deras solida försvarsspel som har tagit dem till VM och som gjort att en ganska obetydlig fotbollsnation ändå har lyckats kvala sig in.

Detta blir det andra raka VM:et för Saudiarabiens del och förra gången föll de som väntat i gruppspelet. För en nation som inte har några spelare i truppen från några europeiska ligor så stod de ändå för en relativt stark insats.

Inget av lagen lär satsa järnet i en match som denna och Saudiarabien lär förmodligen försöka hålla tätt bakåt först och främst då de har en tuff match som väntar mot Argentina i turneringsinledningen på tisdag. Vi spelar därmed på underspelet för 1.80 hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 11:00, onsdag 16 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: