Speltips Schweiz – Bulgarien 15/11: Målskillnadsdramatik

Martin Efvergren Publicerat: 15 november 2021

Målskillnaden kan bli helt avgörande när Schweiz tar sig an Bulgarien i den sista matchen i VM-kvalet. Matchen spelas måndagen den 15 november 2021 med avspark kl 20.45.

Schweiz – Bulgarien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kunde knappt inte vara jämnare än vad det är mellan Schweiz och Italien i striden om förstaplatsen i VM-kvalets grupp C. Inför den sista omgången står båda lagen på 15 poäng och endast två mål mer gjorda av Italien skiljer lagen åt. Italien har en målskillnad på 13-2 medan Schweiz målskillnad är 11-2.

Samtidigt som Schweiz möter Bulgarien på hemmaplan ställs Italien mot Nordirland på bortaplan. Vi kan, med andra ord, räkna med stor dramatik.

Schweiz har svarat för ett starkt VM-kval och har nu viss fördel inför avslutningen då man får spela på hemmaplan mot ett Bulgarien som står på 8 poäng. När lagen senast möttes i våras vann Schweiz med 3-1 i Bulgarien.

Mellan Italien och Schweiz är det nästan så jämnt som det kan vara och så har det också sett ut när de ställts mot varandra. Det första mötet i Schweiz slutade 0-0 och i fredags lyckades Murat Yakins manskap knipa en poäng på bortaplan då matchen slutade 1-1.

Bulgarien spelade inte VM-kvalmatch i fredags utan ställdes istället mot Ukraina i en träningsmatch som också slutade 1-1. I VM-kvalet har inte längre någon chans till avancemang men man har svarat för stabila insatser under hösten.

I september gjorde man sin allra starkaste prestation då spelade man 1-1 borta mot Italien. Därefter har man vunnit hemma mot Litauen men förlorat på bortaplan. I sin senaste VM-kvalmatch vann man hemma mot Nordirland med 2-1.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stundens allvar lär påverka

Förutsättningarna ger att vi har en oerhört rafflande avslutning att se fram emot. Som jag ser det har Schweiz ett lite starkare momentum än Italien inför deras respektive uppgifter. Italien hade säkerligen hoppats och trott på en seger på hemmaplan i fredags men Schweiz ville annat och var garanterat det nöjdare laget slutvisslan ljöd efter den matchen. I synnerhet då Jorginho brände en straff i slutminuterna.

Nu har man därtill fördelen av att spela på hemmaplan. Bulgarien och Nordirland står på samma poäng och får ses som jämbördiga. Italien har dock fördelen av att gå in i den här slutrundan med två måls bättre målskillnad.

Schweiz är stora favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ger endast 1.12 gånger insatsen. Riktigt så mycket bättre tycker jag inte att Schweiz är och att vinna med många mål på beställning är sällan det enklaste.

Det schweiziska landslaget är bra men man har inte öst in mål i det här VM-kvalet. Totalt har man hittills gjort 11 mål på 7 matcher och Bulgarien har släppt in 10 mål på sina 7 matcher. Schweiz har endast släppt in två mål och det är framförallt den stabiliteten som varit lagets främsta styrka.

Utgången av den här matchen kommer att påverkas av hur det går mellan Nordirland och Italien. Så länge Italien inte leder i den matchen behöver inte Schweiz toksatsa framåt.

Om hemmalaget inte får utdelning tidigt finns risken att det låser sig här. Det mentala kommer att spela stor roll. Bäst spelvärde finner jag i att det kommer göras under 3.5 mål i den här matchen och spelas till fina 1.92 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 15 november 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: