Speltips Schweiz – Nordirland 9/10: Returmöte

Martin Efvergren Publicerat: 9 oktober 2021

Schweiz och Nordirland ser ut att göra upp om andraplatsen i grupp C i VM-kvalet. Senast lagen möttes blev det 0-0 och nu ställs de mot varandra igen. Matchen spelas lördagen den 9 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Schweiz – Nordirland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Schweiz och Nordirland är tvåa respektive trea i grupp C som toppas av Italien. Efter fyra spelade matcher är Schweiz tre poäng före Nordirland.

Schweiz svarade för en bra insats i sommarens EM där man lyckades ta sig vidare från gruppen och därefter slå ut självaste Frankrike på straffar. Sedan dess har Murat Yakin tagit över tränarposten.

Han inledde då sin första landslagssamling med att besegra Grekland i en träningsmatch. Därefter blev det skarpt läge i VM-kvalet då man tog emot Italien. Den matchen slutade mållös och likaså blev det när man sedan tog sig an Nordirland på bortaplan i den senaste matchen.

Nu väntar alltså ett returmöte mot detta svårslagna nordirländska landslag. Förutom att spela 0-0 mot Schweiz vid den senaste samlingen så besegrade man också Litauen med 4-1 på bortaplan. Man vann också mot Estland med 1-0 i en träningsmatch.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svårslagna Nordirland

Schweiz har chansen att ta sig ikapp Italien då man är sex poäng efter men med två matcher mindre spelade. Dock har man kvar att möta Italien på bortaplan.

För att kunna utmana om förstaplatsen är det här en match man behöver vinna. Man är också klara favoriter till ett odds omkring 1.32 gånger insatsen.

Men Nordirland är ett landslag som aldrig viker ner sig och, i princip, alltid är svårslagna vilka de än möter. Framförallt är man försvarsmässigt välorganiserade och mycket svårgenomträngliga.

Nordirland släpper in väldigt få mål och att det blev 0-0 när lagen senast möttes förvånar inte. Schweiz har förstås det bättre laget på pappret och på hemmaplan är det här en match man bör vinna.

Murat Yakin har resultatet 0-0 från båda sina tävlingsmatcher som förbundskapten för Schweiz och att sätta defensiven är alltid en bra början. Nu krävs att man hittar ett sätt att tränga igenom den nordirländska försvarsmuren.

Schweiz lär komma att dominera bollinnehavet ganska stort och sannolikt kommer man se till att vinna. Men jag tror man kommer få slita hårt för det och det finns god anledning att tro att även det här mötet kommer bli målsnålt. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till 1.74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: