Speltips Senegal – Ekvatorialguinea 30/1: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 30 januari 2022

Senegal och Ekvatorialguinea är den avslutande kvartsfinalen från de afrikanska mästerskapen.

Senegal - Ekvatorialguinea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På söndagskvällen får vi följa den sista kvartsfinalen från de afrikanska mästerskapen då det sista laget ska boka sin plats i semifinalerna. Senegal är tunga favoriter att avancera i en av de på förhand mest ensidiga matcherna i den här fasen av slutspelet.

Senegal har fortsatt att bygga på sin obesegrade svit under turneringen då de under gruppspelet kunde säkra gruppvinsten med en vinst och två kryss och sedan kunde slå ut Kap Verde med 2-0 i åttondelsfinalen.

Det har kanske inte varit någon bländande fotboll hittills då de avslutade gruppspelet med 1-0 i målskillnad totalt, men senegaleserna har visat sig väldigt svårslagna. Segern mot Kap Verde var ett steg i rätt riktning och kommer de bara igång så har de absolut en trupp som är stark nog att vinna hela mästerskapet.

De är i nuläget det enda laget som ännu inte släppt in ett enda mål i turneringen samtidigt som de har fått en drömlottning i kvartsfinalen. Går allt som beräknat så får se vi denna stjärnspäckade trupp även i semifinalen nästa vecka.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Här tar det nog stopp för turneringens skrällag

Ekvatorialguinea har varit turneringens överraskning såhär långt och det var verkligen inte många som på förhand trodde att de skulle kunna nå en kvartsfinal. De drog nytta av att de regerande mästarna Algeriet kollapsade under gruppspelet och kunde på så sätt sno åt sig en andraplats i gruppen.

Men deras mest imponerande insats hittills har trots allt varit att de slog ut Mali i åttondelen, där de var tungt nederlagstippade. De lyckades stå emot och hålla matchen mållös och kunde senare avgöra på straffar som slutade 6-5 i Ekvatorialguineas favör.

De lär gå in med samma matchplan även mot Senegal som är klart vassare på i stort sett varenda position. Deras hopp är väl att Senegal inte direkt har öst in mål och så länge de kan mållös så kan allt hända.

Men Senegal har som sagt ett väldigt mycket bättre lag egentligen och bör kunna få hål på Ekvatorialguinea som redan har tagit sig längre än vad man hade kunnat tro på förhand. Samtidigt så lär de nog kunna förlänga sin svit med noll insläppta mål ännu en match då Ekvatorialguinea inte ska ha särskilt mycket att säga till om här. Vi spelar därmed på att Senegal vinner utan att släppa in mål för 2.00 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Senegal vinner mot noll
Odds: 2.00
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: