Speltips Serbien – Ryssland 18/11: Drömodds

Simon Pålsson Publicerat: 18 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Serbien fortsätter att vara en besvikelse och gäller som underdog inför mötet med Ryssland den 18 november 2020 i UEFA Nations League.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas..

Det har verkligen inte varit en särskilt rolig novembermånad för det serbiska fotbollslandslaget, som gick in med förhoppningar om att rädda sitt kontrakt i UEFA Nations League och att ta sig hela vägen till ett gruppspel i EM 2021.

Men på något otroligt sätt lyckades man underprestera ännu en gång och föll igenom mot det skotska landslaget i playoff-finalen till EM 2021. Detta sedan man kvitterat i slutsekunderna, tagit matchen till förlängning och satt alla sina straffar fram till att Mitrovic skulle till att avgöra det hela på slutet. Men då bommade den stora anfallsstjärnan – såklart.

Det hela följde man upp med att spela 1-1 mot Ungern i UEFA Nations League senast och plötsligt ser man ut att ramla rakt ner i C-divisionen. UEFA Nations League är såklart inte den turnering som man har prioriterat och i sig är det kanske ingen katastrof att man har underpresterat här, men att Serbien skulle ramla ner ett hack till C-divisionen gör att man återigen framstår som en parentes inom landslagsfotbollen i Europa. Är det vad man vill?

Det finns ett oerhört namnkunnigt landslag att använda sig av, men man lyckas underprestera gång på gång. Det gör att man måste gälla som underdog inför matchen mot Ryssland. Som alltid är en tuff motståndare att försöka ta sig an.

Ryssland måste vinna

Ryssland – 8 poäng
Ungern – 8 poäng
Turkiet – 6 poäng
Serbien – 3 poäng

Som läget är inför den sista omgången är det hård press på båda dessa lag. Ryssland har ambitionen att spela i A-divisionen till nästa runda och behöver därför vinna mot Serbien. Senast förlorade man snöpligt nog mot Turkiet, och även Andrey Semenov utvisad redan efter 24 minuter. Det gör att man helt enkelt får klara sig utan honom i den här matchen.

Men man har allting i egna händer och behöver bara slå Serbien, dock på bortaplan. Det blir ingen lätt uppgift. Samtidigt måste serberna vinna för att kunna rädda sitt kontrakt i B-divisionen.

Unika förutsättningar alltså, men Ryssland vann som bekant det första mötet med Serbien. Då med klara 3-1 på hemmaplan. Det gör att jag trots allt håller ryssarna som knappa favoriter. Spelbolagen håller lagen som helt jämna inför avgörandet. Det i sig säger en hel del om hur jämnt det är.

Över 1,75 mål (asian handicap) spelas till 1,50 gånger smeten hos bet365. Vid varje givet tillfälle i matchen behöver minst ett av lagen göra mål. Det i sig öppnar upp fotbollsmatcher.

Serbien - Ryssland

För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Jämför odds: