Speltips Serbien – Slovenien 5/6: Klasskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 5 juni 2022

De två förlorande lagen i Sveriges grupp gör upp om viktiga poäng då Serbien ställs mot Slovenien på söndagskvällen.

Serbien - Slovenien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Slovenien föll hemma mot ett skadedrabbat Sverige medan Serbien överraskande förlorade hemma mot Norge i den första omgången. Det är de två skandinaviska länderna som har tagit kommando i gruppen med en match spelad med andra ord, men Serbien lär nog plocka sin första trea nu på söndag i alla fall.

Att Slovenien förlorade hemma mot ett Sverige som saknade flera nyckelspelare och dessutom passade på att experimentera med ett nytt spelsystem är inte direkt lovande inför kommande matcher. Slovenien saknade inte chanser mot Sverige, men saker och ting lär inte bli lättare när de nu gästar Belgrad.

De var redan på förhand tippade att bli gruppens slagpåse och det var inte mycket i första matchen som fick oss att ifrågasätta den bilden. Det är ett lag utan några större stjärnor utöver Jan Oblak och den lovande Benjamin Sesko. Men i övrigt så är det väldigt få spelare från europeiska toppligorna med i truppen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är svårt att se Serbien förlora det här

Annat kan man säga om Serbien som under senare år har fått fram ett riktigt vasst lag som kan prestera på hög nivå. Även om de förlorade öppningsmatchen mot Norge så var det Serbien som hade klart mest boll och skapade klart flest chanser. Hade de förvaltat chanserna lite bättre så hade de inte förlorat.

De saknar sin stora anfallsstjärna Dusan Vlahovic nu under sommaren och det är möjligt att han hade kunnat utgöra skillnaden senast. Men Aleksandar Mitrovic är ingen dålig anfallare och gjorde smått sanslösa 43 mål för sitt Fulham i Championship under den föregående säsongen.

Då Serbien har ett väldigt starkt mittfält och enkelt borde vinna mittfältskampen mot Slovenien så lär han få en del chanser nu på söndag. Även Sergej Milinkovic-Savic är farlig framåt, även i hans lite mer defensiva roll i Lazio.

Det råder inget tvivel om att det finns en klar kvalitetsskillnad mellan trupperna, men Serbien verkade inte ha kommit igång riktigt i den senaste matchen, och frågan är om de verkligen kommer att satsa i ett Nations League som fortfarande inte riktigt har fått ett erkännande som en viktig turnering. Vi spelar i alla fall på att Serbien vinner men kombinerar det med ett spel på under 3,5 mål för 1.96 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien & under 3,5 mål
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: