Speltips Skottland – Danmark 15/11: Det perfekta kvalet

Axel Sjödin Publicerat: 15 november 2021

Gruppfinal i grupp F mellan Skottland och Danmark på måndagskvällen, men placeringarna är redan klara.

Skottland - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark har stått för en sanslöst fin insats under VM-kvalspelet och har alltså vunnit samtliga nio matcher hittills med en målskillnad på 30-1. Det är svårt att som svensk inte bli lite avundsjuk på vårt grannland i väst när man ser vilka framgångar deras fotbollslandslag skördar, men det får vi unna dem.

De har nu alltså bara en match kvar för att ha gjort ett så nära perfekt VM-kval det går att göra, men det kommer också bli deras tuffaste uppgift hittills. Det må kanske inte vara några VM-platser på spel här, men det kommer nog bli en väldigt intressant match ändå där båda lagen verkligen kommer vilja vinna.

Danskarna grämer sig nog lite över att ha släppt in sitt första mål hittills mot Färöarna av alla länder med någon minut kvar att spela av matchen. Men det krävs väl nästan en dansk för att göra mål på Danmark vid det här laget.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Uppåtgående trend för skottarna

Skottland har dock stått för en väldigt fin avslutning på kvalet de med och har, sedan de senaste förlorade mot Danmark på Parken med 0-2, nu vunnit fem raka matcher och har med god marginal säkrat andraplatsen i gruppen.

Skottarna är med andra ord i fin form och borde bli Danmarks tuffaste utmaning hittills hemma i Skottland, men många kom nog ihåg hur det såg ut sist då de möttes på Parken. Danskarna var då tämligen överlägsna i spelet och stängde tidigt matchen efter dryga kvarten med en 2-0-ledning som höll sig matchen ut.

Stämningen på Hampden Park kommer säkerligen att vara väldigt fin på måndag då det är två lag som överlevt gruppspelet som möts, men trots att Skottland har hemmaplan så tror jag att danskarna är de som är mest motiverade att vinna här och som besitter mest kvalitet i truppen.

För 2.35 hos Expekt tycker jag att den raka tvåan på Danmark ser lockande ut så skottarna trots vinstsvit inte direkt sett särskilt övertygande ut. Tre av dessa fem segrar har kommit mot Moldavien och Färöarna, men nu kommer de att testas på riktigt och antagligen inte riktigt räcka till mot detta super-Danmark.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: