Speltips Slovakien – Liechtenstein 11/9: Trubbiga framåt

Axel Sjödin Publicerat: 11 september 2023

Slovakien ska bara lyckas ta tre poäng mot gruppens slagpåse Liechtenstein i måndagens match.

Slovakien - Liechtenstein

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Grupp J är väldigt spännande att följa i och med Luxemburgs oväntade framfart i kvalet, och i dagsläget så är det Slovakien och Luxemburg som gör upp om andraplatsen bakom Portugal i gruppen. Båda står på tio poäng vardera efter att samtliga lag har mött varandra i öppningsmötet. Nu inleds returerna och Slovakien har chansen att få en smakstart då de möter Liechtenstein, samtidigt som Luxemburg ställs mot Portugal på bortaplan.

Slovakien inledde det här landslagsuppehållet med att förlora mot just Portugal, men det var trots allt ingen dålig insats från slovakernas sida. Det slutade 0-1 och Slovakien hade definitivt chanser nog för att få in ett mål själva. Trots förlusten var det ett starkt besked från Slovakiens sida, som i nuläget innehar andraplatsen på grund av bättre målskillnad.

Defensivt besitter Slovakien en hel del kvalitet, inte minst genom Milan Skriniar, David Hancko och Napolis defensiva mittfältsjuvel Stanislav Lobotka. Men framåt saknar de en hel del spets efter att Marek Hamsik valt att lägga skorna på hyllan. På fem matcher har de bara släppt in två mål, men har också bara lyckats producera fem framåt, trots ganska överkomligt motstånd.

Deras inledande mållösa kryss mot Luxemburg är ett utmärkt exempel på där de inte kunde utnyttja sitt spelövertag, men vinner de bara mot Liechtenstein nu så sitter de i en bra position för att kunna knipa en topp två-placering framöver.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liechtenstein har två raka uddamålsförluster

När Luxemburg stormar fram och när färöiska Klaksvík tar sig till Europaspel så är det i alla fall skönt att veta var man har en av mikrostaterna. Liechtenstein har, i förväntad ordning, inte lyckats ta en enda poäng hittills och har heller inte riktigt varit nära heller.

De lyckades få in sitt första mål efter en vacker volleyträff av Sandro Wolfinger mot Bosnien-Hercegovina senast, men några poäng blev det inte. Det blev dock bara en uddamålsförlust, där ett snöpligt självmål till slut blev det som avgjorde matchen. Det blev också bara en uddamålsförlust hemma mot Slovakien i matchen dessförinnan.

Slovakien skapade tillräckligt för att göra något mål till, men det var långt ifrån den överkörning de blev utsatta av från isländskt och portugisiskt håll. Slovakien har visat att de som sagt är rätt trubbiga framåt och därmed tycker att det är rätt fina odds på att det blir under 3,5 mål i matchen. För 2.10 gånger pengarna hos Coolbet så är det också det vi spelar på inför mötet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, måndag 11 september
TV: 
Stream:  viaplay logo