Speltips Spanien – Frankrike 10/10: Nations League-final

Rasim Reiz Publicerat: 10 oktober 2021

Det är final i UEFA Nations League när Spanien spelar mot Frankrike, som går in i finalmatchen som favoriter i vår och spelbolagens bok.

Spanien - Frankrike

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På söndagskvällen är det dags för finalen i Nations League där Spanien och Frankrike gör upp om troféen på San Siro.

Spanien kommer senast från en 2-1 seger mot Italien där man hade bra kontroll över hela matchen. Det röda kortet på Bonucci i första halvlek fastslog matchbilden där Spanien hade mycket boll och tog initiativ. Ett Spanien som tidigare haft stora problem med målskyttet kunde i denna match luta sig mot Ferran Torres som stod för Spaniens två mål.

Frankrike mötte Belgien och det såg ut att bli en förlust när Belgien ledde med 2-0 efter 40 minuter. I den andra halvleken kom Frankrike dock ut med en annan attityd och var tvungna att gå framåt. Efter mål av Benzema och Mbappé kunde ett betydligt mer framåtlutat och aggressivt Frankrike till slut vinna, efter att Theo Hernandez gjorde 3-2 till Frankrike i slutminuterna.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spanien räcker inte till

Under Luis Enrique har Spanien haft en tydlig identitet och grund i sitt spel. Man har gärna mycket boll i matcherna men det är minst lika viktigt med återerövringen där man är blixtsnabba på att ställa om och gå i press.

Det stora problemet är dock tydligt och det är ineffektiviteten framför mål. Man har ingen utpräglad målskytt eller anfallstrio. Enrique har testat många olika alternativ och har fått blandad utdelning. Senast var det Ferran Torres som gjorde det bra men han klev av skadad tidigt i den andra halvleken. Även om han väntas starta finalen är det inte det ultimata utgångsläget.

Jag väljer att spela att Frankrike vinner Nations League till 1,78 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner (inklusive övertid)
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, söndag 10 oktober 2021
TV:  tvtolv logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: