Speltips Spanien – Grekland 25/3: Dominans

Simon Pålsson Publicerat: 25 mars 2021

Spanien, Sverige och Grekland väntas göra upp om gruppsegern i VM-kvalet. Men frågan är om inte det spanska landslaget är ostoppbara?

Spanien - Grekland

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det blev tydligt redan i kvalspelet till EM 2021 (eller EM 2020 som det egentligen var) att Spanien är ett landslag som Sverige har otroligt svårt för. Det har visat sig många gånger genom åren, med tanke på att den tekniska nivån och tempot helt enkelt är på en annan nivå.

Nu har Sverige hamnat i samma grupp igen, denna gång i VM-kvalet, och det är minsann ingen lätt uppgift som kommer att vänta. Men i övrigt är det en minst sagt överkomlig grupp och på förhand ska Sverige gälla som klar outsider och favorit till andraplatsen, med chans att skrälla mot spanjorerna.

Det som vore absolut bäst är kanske om det kryssas i den här matchen. Då skulle Sverige plötsligt ha saken i egna händer för att koppla greppet om gruppvinsten. Men kom ihåg att det svenska landslaget ska till att spela mot Spanien två gånger om senare under kvalet.

Förutom Grekland och Spanien är det även Kosovo och Georgien som fyller ut det svenska VM-kvalgruppen. Men det är knappt lag värda att nämna.

Spanien såg dödligt ut även i UEFA Nations League och den nya generationen spanska spelare känns bättre än på länge. Det jag personligen tycker att man har lyckats med är att sudda bort den stora dominansen från Real Madrid och FC Barcelona, med tillhörande rivalitet. Det är en styrka att man nu har spelare från betydligt fler olika lag.

Spanien sätter tonen

Spanien ser ingen anledning att bjuda in Grekland i det här racet och jag har en stark känsla av att det spanska landslaget vill sätta tonen på hela det här kvalspelet direkt med en stark insats mot grekerna. Det vore nästan konstigt annars.

Spanien har inte spelat mot Grekland sedan 2008 och det gör att vi inte har så mycket att gå på vad gäller inbördes statistik. Men däremot kan man ha med sig att Spanien i sin senaste match vann hemma mot Tyskland med 6-0.

Samtidigt spelade Grekland 0-0 mot Slovenien i sin senaste match. Det är med andra ord lag på helt olika ställen i hierarkin numera.

Spanien -2 (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Spanien -2 (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, torsdag 25 mars 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo