Speltips Spanien – Portugal 4/6: Värdemätare

Simon Pålsson Publicerat: 4 juni 2021

Med Craig Pawson som domare ska Spanien och Portugal ladda upp inför EM 2021 med ett svettigt träningsmöte den 4 juni 2021.

Spanien - Portugal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore rent av förvånande om det här inte blir en match utöver det vanliga, när rivalerna Spanien och Portugal har valt att göra någonting så oväntat som att mötas i en träningslandskamp bara veckorna innan EM 2021.

Faktum är att chansen att dessa båda lag går ganska långt i EM-turneringen, och därmed kanske stöter på varandra igen om ett par veckor, fast då i ett skarpt sammanhang, faktiskt är ganska stora. Är det då klokt att mötas nu?

Hur som helst ser både Spanien och Portugal ut att vilja spänna bågen ordentligt inför vad som komma skall och det här är det mötet som sksa vara den riktiga värdemätaren inför allvaret som komma skall.

Spanien ska sedan möta Litauen om ett par dagar och det är inte samma värdemätare. Portugal å sin sida ska spela mot Israel. Inte heller det blir samma skarpa läge som ett möte med rivalerna Spanien.

Men det återstår med detta sagt hur man formerar laget. Spanien och Portugal är två på pappret jämna lag, som jag tror har goda chanser att gå långt i sommar.

Spanien har en oklar startelva

Det är uppenbart att Spanien går igenom en generationsväxling och det märks inte minst på det faktum att förbundskaptenen valde att lämna lagets i mina ögon allra bästa spelare, Sergio Ramos, hemma från hela mästerskapet. Anledningen är troligen främst att han varit skadad stora delar av säsongen.

Men det är kyligt att röra till sitt lag inför ett EM-slutspel på det här sättet och nu kommer man därmed att behöva stuva om en del i startelvan mot vad det var tänkt.

Portugal har en stark trupp med sig och den generation spelare som har kommit fram för att backa stjärnan Cristiano Ronaldo håller sällan skådad klass. Det måste man ta och säga.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,92 gånger såsen hos Hajper.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92
Bolag: Hajper
Spelstopp: 19:30, fredag 4 juni 2021
TV:  tvtolv logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: