Speltips Sverige – Armenien 5/6: Genrep

Simon Pålsson Publicerat: 5 juni 2021

EM-genrep mot Armenien är vad som väntar för Sverige, som sätter en stark startelva på banan den 5 juni 2021.

Sverige - Armenien

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

På lördagskvällen är det dags för Blågult att fila på de sista detaljerna inför kommande EM-turnering med ett genrep mot Armenien, ett minst sagt överkomligt motstånd i dessa sammanhang.

Faktum är att Sverige nu valt att spela mot Finland och Armenien, två ganska svaga motståndare, inför EM-gruppspelet. Det återstår väl att se om det är ett klokt drag eller inte.

Men hur som helst har Janne Andersson meddelat att det blir Sebastian Larsson som tar på sig kaptensbindeln till den här matchen. Därmed kommer han troligen att spela. Det kommer troligen också Alexander Isak och Dejan Kulusevski att göra. Nu får ungtupparna chansen att visa upp sig inför EM.

Faktum är att förbundskaptenen Janne Andersson tidigt meddelade att matcherna inför EM kanske inte blir skarpa genrep, utan snarare en chans att se alla spelare in action och dessutom ge alla spelare chansen att lufta benen lite.

Men med EM 2021 som försiktigt knackar på dörren är det klart att många spelare vill visa upp sig på Friends Arena.

Odds inför EM 2021

Det är klart att det inte är skarpt läge för Sverige när man spelar den här träningslandskampen, men för ett par spelare är det som sagt hög tid att bevisa att man ska starta EM-premiären mot Spanien eller åtminstone stärka sina aktier inför gruppspelet.

Därför tror jag på en ganska offensivt balanserad spelstil mot Armenien, i ett försök att sätta den offensiva grunden inför vad som komma skall.

När Alexander Isak och Dejan Kulusevski startar vet vi också att det finns minst två spelare som hela tiden vill framåt i Sverige. Den saken är väldigt säker.

Armenien å sin sida ska inte ens spela EM 2021 och roterar också en del i sitt lag. Nu klarade man i för sig 1-1 mot Kroatien häromdagen, men annars är det inte ett motstånd som skrämmer. Sverige såg starka ut mot Finland och jag tänker mig något liknande nu.

Sverige vinna och hålla nollan spelas till 1,83 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Sverige vinner och håller nolaln
Odds: 1,83
Bolag: bet365
Spelstopp: 20.45, lördag 5 juni 2021
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: