Speltips Sverige – Australien 24/7: Gruppvinsten ska säkras

Axel Sjödin Publicerat: 19 juli 2021

Svenskorna tar sig an Australien i en match där förstaplatsen i gruppen står på spel.

Sverige - Australien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det Sverige vi fick se i öppningsmatchen mot USA hoppas vi att vi får se mer av då det måste ha varit en av de absolut bästa insatserna som det svenska damlandslaget har stått för. Det var en otrolig seger mot ett lag som inte hade förlorat på 44 raka matcher (!). Det är svårt att understryka hur stark segern är och den som prickade rätt resultat på den matchen lär ha vunnit gott om pengar.

Även i OS 2016 var det Sverige som lyckades sätta stopp för USA i kvartsfinalen då de tillslut vann efter straffläggning. Skillnaden var dock att de fick mota bort de anstormande amerikanskorna och hålla ut till straffläggningen, nu dominerade de spelet totalt och körde över motståndet. Det är nog inte många som kan komma ihåg senast USA blev så överkörda av någon.

På förhand ansågs Sverige som en av de starkare lagen även om framförallt USA och Nederländerna sågs som titelfavoriter. Efter en sådan här premiär kan svenskorna dock drömma stort och fortsätter de att spela såhär så ska de definitivt tillhöra den lilla skara lag som är favoriter i mästerskapet.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Australien är en stark grupptrea

Även Australien får anses vara ett starkt lag och för att vara tredje rankade i gruppen är de en väldigt tuff motståndare. Grupp G är klart den tuffaste gruppen och Australien kan åtminstone andas ut lite då de plockade upp en livsviktig trepoängare mot grannlandet Nya Zeeland i premiären där de länge hade en bekväm tvåmålsledning.

Nu väntar först Sverige och sedan USA för australiensiskorna, vilket är ett elddop minst sagt. Men de kan absolut plocka poäng och vinna på en bra dag. De har trots allt nått kvartsfinal både senast i VM och senast det bar av i OS i Rio de Janeiro. Men de möter Sverige vid en dålig tidpunkt då svenskorna verkar vara i galet bra form.

Ifall något lag vinner här så är slutspelsbiljetten bokad redan i andra omgången och inget av lagen lär spara på krutet i den här matchen. Under Peter Gerhardssons ledning har laget blivit ett mer spelande lag med en vassare offensiv och jämfört med tidigare upplagor av det svenska damlandslaget så passar nog handikappspel bättre här med ett lag som vill framåt.

Ifall deras insats bara påminner om vad vi fick se från matchen mot USA så känns handikappspelet på -1 asian på Sverige som ett bra spel för de 1.81 som William Hill erbjuder.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige -1 asian
Odds: 1.81
Bolag: William Hill
Spelstopp: 10:30
TV:  Kanal 5
Stream:  Discovery+

Jämför odds: