Speltips Sverige – Finland 29/5: Uppladdning inför EM

Spelbloggare Publicerat: 28 maj 2021

Uppladdningen inför EM 2021 intensifieras och innan det drar igång på allvar väntar två träningsmatcher. Härnäst väntar Finland, som också ska medverka i mästerskapet. Vi rekar med speltips.

Sverige - Finland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

180 minuters fotboll och sen vankas det ett efterlängtat och framskjutet mästerskap. Nu ska detaljerna sättas och för oss svenskar i TV-sofforna blir dessa träningsmatcher något av ett smakprov på vad som eventuellt blir att vänta till Europamästerskapet.

Nu står alltså Finland, hemma på Friends Arena i Solna, på tapeten och därefter ännu ett hemmamöte – då mot Armenien. Detta blir lite mer av det äkta smakprovet, varpå vi eventuellt kan få se ett mer toppat svenskt landslag här kontra veckan därpå.

Även Finland ska spela EM efter ett historiskt kvalspel. Den stora stjärnan har varit Norwich City-succén, anfallaren Temu Pukki – en spelare som i sina bästa stunder kan hitta nätet nästan ur vad som helst. Laget har ett flertal såväl solida som bekanta spelare i truppen, däribland Djurgårdens mittfältsmotor Rasmus Schüller.

Tätt ”derby”

Träningsmatcher är alltid träningsmatcher – vilka präglas av ett mer insats- kontra resultatfokuserat fokus. Dessutom med väntad rotation och även om de bästa startelvorna kan ställas ut, lär det roteras en hel del.

Samtidigt ska Finland som lag inte underskattas, även om de från deras formtopp under EM-kvalet tappat viss framfart – men där visade de sannerligen att de är ett lag som är svårt att handskas med. Så här bra var det länge sedan som Finland var.

Dessutom kommer varken Victor Lindelöf eller Pontus Jansson till spel för svensk del. I den förstnämnda tappar förbundskapten Janne Andersson en av sina starkast lysande stjärnor.

Tätt att vänta i detta “derby”?

Oavgjort, det raka krysset, spelas till 3,75 x insatsen hos spelbolaget Interwetten.

  Rygga spelet hos Interwetten – öppna ditt konto här!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,75
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: