Speltips Tjeckien – Schweiz 2/6: Skador i hemmalaget

Axel Sjödin Publicerat: 2 juni 2022

Ett Tjeckien utan Schick tar sig an Schweiz i öppningsmötet av Nations League under torsdagskvällen.

Tjeckien - Schweiz

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen Lucky Sports

Då de båda lagen delar grupp med Spanien och Portugal så gäller det att få en bra start på turneringen för att kunna vara med och slåss om de övre platserna i gruppen. Tjeckien lär inte få det lätt då det är gästerna står som favoriter i Prag inför öppningsmatchen, som på papper är deras lättaste.

Precis som när Tjeckien föll mot Sverige i playoff så saknar hemmalaget sin anfallsstjärna Patrik Schick inför de inledande matcherna i Nations League. Förra sommaren så stod han för i stort sett samtliga av Tjeckiens mål i EM så det är svårt att underskatta hans betydelse för tjeckernas offensiv.

Även anfallaren Matej Vydra är skadad tillsammans med den offensiva mittfältaren Antonin Barak. Det är således ett Tjeckien som är vingklippt i offensiven som vi får se på torsdag och det lär nog inte vara några som vill riskera något i matcher som dessa.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Schweiz fick VM-platsen till skänks

Medan Tjeckien föll mot Sverige så lyckades Schweiz överraskande nog kvala sig in till VM genom en direktplats i gruppspelet. Italien spelade mållöst mot Nordirland och föll mot Nordmakedonien i de två avslutande omgångarna och praktiskt taget gav bort förstaplatsen till det jagade Schweiz.

Schweiz är ungefär i nivå med Sverige styrkemässigt och kan nog få problem att hävda sig i gruppen utöver just dubbelmötet mot Tjeckien. Med det sagt så har de ett rätt stabilt lag på alla positioner utan några direkta superstjärnor i truppen. Brasilien, Serbien och Kamerun kommer dock att bli en väldigt tuff uppgift i VM-gruppspelet för Schweiz del senare i år.

Men mot ett skadeskjutet Tjeckien så bör de kunna ha goda chanser. Med de skador som Tjeckien har i anfallet så kommer de nog att få svårt att få hål på ett defensivt säkert Schweiz som bara släppte in två mål under hela VM-kvalprocessen. Underspelet är ett alternativ, men det är rätt låga odds så istället satsar vi på den raka tvåan här för lockande 2.40 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Schweiz vinner
Odds: 2.40
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: